Արագ աղցան. Սովորական ճակնդեղից անհավանական համեղ ուտեստ

Արագ աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Ճակնդեղով կարելի պատրաստել հիանալի Արագ աղցան:

Բայց շատ տնտեսուհիներ սա չեն պատրաստում, որովհետև համարում են չափազանց պարզ ուտեստ: Մենք կապացուցենք, որ նրանք սխալվում են, քանի որ ճակնդեղով բազմազան աղցաններ կարելի է պատրաստել։

Ներկայացնում ենք ամենահայտնի և համեղ աղցաններից մեկը։

Արագ աղցան

Արագ աղցան. Աղցանի բաղադրիչները

_Ճակնդեղ 2 հատ

_Բուսական յուղ 170 լ

_Սոխ 1 հատ

_Պահածոյացված ոլոռ 1 բանկա

_Մարինացված վարունգ 2 հատ

_Սխտոր 2 պճեղ

_Քացախ 9% 1 ճաշի գդալ

_Մանանեխ 1 թեյի գդալ

_Շաքարավազ  0,5 թեյի գդալ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

Արագ աղցան

Արագ աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Ճակնդեղը և ձուն եփել,  մինչ այդ սոխը մանր կտրատել խորանարդներով, նույն կերպ կտրատել վարունգը։

_Միջին կրակի վրա տաքացնել տապակը 20 մլ արևածաղկի ձեթով, 2 րոպե տապակել կտրատած սոխը։

_Սոխին ավելացնել վարունգը և շարունակել միասին եփել մեկ րոպե՝ խառնելով:

_Առանձին ամանի մեջ առանձնացնել 50 մլ հեղուկ ոլոռի տարայի միջից, մնացածը քամել։

_Ոլոռը լցնել ամանի մեջ, վրան ավելացնել տապակած սոխն ու վարունգը։

_Եփած ճակնդեղը մանրացնել միջին քերիչով, ձվերը կտրատել փոքր խորանարդներով և լցնել առանձին ամանի մեջ:

_Բլենդերի ամանի մեջ լցնել ոլոռի բանկայից քամված հեղուկը, քացախը, աղը, շաքարը, մանանեխը։

_Բաղադրիչները 30 րոպե հարել, մինչև համասեռ զանգված լինի, մեջը լցնել 150 մլ արևածաղկի ձեթը, շարունակել հարել 2 րոպե։

_Մնում է աղցանի վրա լցնել տնական սոուսը և խառնել։

Արագ աղցան

Արդյունքում պատրաստեցինք արագ և հեշտ նախուտեստ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

7 Աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք