Արագ Աղցանի բաղադրատոմսը շատ պարզ է, բայց այն կատարյալ է ոչ միայն ճաշի և ընթրիքի, այլև տոնական սեղանի համար։ Աղցանի հիմքը խոզապուխտն է կամ երշիկը: Կարող եք վերցնել ապխտած միս, պանիր ու լոլիկ։
Արագ աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ երշիկ կամ խոզապուխտ 200 գ
_ կոշտ պանիր 150 գ
_ լոլիկ 3 հատ
_ սխտոր 2 պճեղ
_մայոնեզ կամ թթվասեր մանանեխով և կիտրոնի հյութով
Արագ աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Կտրատել մթերքները պատահական ձևով, կամ ինչպես դուք սովոր եք անել այլ աղցանների դեպքում:
_Եթե լոլիկները մսոտ են, բայց հյութալի, ապա նախ կտրեք երկու մասի, թեյի գդալով հանեք միջուկը և հետո միայն պտղամիսը կտրատեք։
_Պանիրը կարելի է քերել խոշոր քերիչով, սակայն մթերքի համը զգալու համար ավելի լավ է պանիրը խորանարդիկներով կտրատել։
_Սխտորը մանր կտրատել։ Ցանկության դեպքում աղցանին կարող եք ավելացնել նաև կանաչիներ, թարմ ռեհանի մի երկու ճյուղ։
_Խառնել մթերքները և աղցանին ավելացնել մայոնեզը կամ սոուսը:
Կարող եք թթվասերը խառնել քաղցր մանանեխի և կիտրոնի հյութի հետ և այս սոուսով պատրաստել աղցանը: Բացի այդ, կարելի է մայոնեզը խառնել մանանեխի հետ, և սոուսը ստանում է կծու, ախորժելի համը, որը յուրահատուկ համ կտա աղցանին:
Սա հիանալի տոնական նախուտեստ է, որի մեջ դուք կօգտագործեք մթերքների նվազագույն հավաքածու։ Բայց ես կարծում եմ, որ չարժե ինչ-որ բան ավելացնել։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Աղցան Ֆաթուշ