Բալի թրմօղի. Սառը, համեղ խմիչքի մի երկու կումը ձեր երեկոն առավել հաճելի կդարձնի
Այսօր մենք ձեզ կասենք, թե ինչպես պատրաստել բալի իսկական լիկյոր կամ թրմօղի: Ստացվում է շատ անուշաբույր և թթվաշ, համեղ: Չգիտեմ ձեզ համար ոնց, բայց ինձ համար բալի լիկյորն է ամենահաճելի ալկոհոլային ըմպելիքը:
Բոլորին խորհուրդ եմ տալիս պատրաստել:
Բալի թրմօղի. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
Բաղադրությունը 3 լիտր բանկայի համար
- առանց կորիզների բալ — 2 կգ
- 450 գրամ շաքար
- օղի
Բալի թրմօղի. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Լվանալ բալը և լցնել դրանք բանկայի մեջ: Միանգամից ավելացրեք 200 գրամ շաքարավազ և լցնել օղին:
- Թողնել թրմվի 3 շաբաթ:
- Նշված ժամանակից հետո քամել լիկյորը: Բալը թողնել բանկայի մեջ և դրան ավելացնել 250 գրամ շաքար:
- Լավ խառնել. Այլևս օղի չավելացնել: Բալը մեկ շաբաթ թողնել շաքարի մեջ:
- Նշված ժամանակից հետո բալի հյութը քամել, խառնել այն լիկյորի հետ, որը արդեն քամել էինք:
- Վերջ, այսքանն է: Մնում է թողնել, որ լիկյորը թրմվի մոտ 2-3 ամիս մութ տեղում և կարող եք օգտագործել:
Հիշեք, որ չափազանց շատ ալկոհոլ օգտագործելը վտանգավոր է ձեր առողջության համար:
Բալի թրմօղին պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Սառը լիմոնադ