Բանջարեղենային աղցան. Վերջապես գտա նոր բաղադրատոմս նախուտեստի համեղ և անսովոր տարբերակի համար

Բանջարեղենային աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Սննդի առատության դարաշրջանում դուք կարող եք հաճախ պատրաստել Բանջարեղենային աղցան:

Համեղ ու անսովոր ուտեստ պատրաստելու համար պետք չէ սեփական բաղադրատոմսը հորինել կամ ծովամթերքի խանութ գնալ։ Բավական է ուշադրություն դարձնել այն բանջարեղեններին, որոնք միշտ ձեռքի տակ են։

Այսօր որոշեցինք թթու վարունգով աղցան պատրաստել, քանի որ այն շատ օգտակար է:

Կարծում ենք, եթե դեռ չեք փորձել այս աղցանը, ապա փորձեք և բաղադրատոմսը թույլ կտա ձեզ համար նոր բան բացահայտել։

Բանջարեղենային աղցան

Բանջարեղենային աղցան. Բաղադրությունը

_թթու վարունգ — 5-6 հատ

_գազար — 1 հատ

_աղեղ — 1 հատ

_սխտոր — մի պճեղ

_քացախ 7% — 1 թեյի գդալ

_բուսական յուղ — 2 ճաշի գդալ

_շաքարավազ — 0,5 թեյի գդալ

_պապրիկա — 1 ճաշի գդալ

_աղացած համեմի սերմ — 0,5 ճաշի գդալ

Բանջարեղենային աղցան

Բանջարեղենային աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Թթու վարունգները կտրատել շրջանակներով: Լցնել խորը տարայի մեջ, ավելացնել սառը ջուր և 30 րոպե թողնել։ Դրանից հետո լվանալ կտրատած բանջարեղենը հոսող ջրի տակ։

_Գազարը մաքրել և քերել կորեական գազարի քերիչով: Տեղափոխել աղցանի ամանի մեջ։

_Ավելացնել մեկ թեյի գդալ քացախ։ Խառնել և թողնել 15 րոպե։

_Մարինացված վարունգը խառնել գազարի հետ։

_Կտրատել սոխը կես օղակներով և լցնել աղցանի ամանի մեջ:

_Լցնել 0,5 ճաշի գդալ համեմի սերմ և մեկ ճաշի գդալ պապրիկա:

_Չմոռանաք շաքարավազի մասին։ Մեկ պճեղ սխտորը ճզմել ու ավելացնել աղցանին։

_Տաքացնել բուսայուղը և լցնել սխտորի վրա։

_Աղցանի բաղադրիչները խառնեք և ստացեք անսովոր ու զարմանալիորեն համեղ ուտեստ։

Բանջարեղենային աղցան

Աղցանը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կորեական աղցան գազարով և դդմիկով

Խնդրում ենք Գնահատեք