Նոր բողկով աղցան. Համեղ և անսովոր նախուտեստի բաղադրատոմսը խնդրում են բոլոր հյուրերը

բողկով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Առաջարկում ենք բողկով աղցան պատրաստելու նոր բաղադրատոմս, որը կօգնի ձեզ այս բանջարեղենը ներմուծել ձեր սննդակարգում:

Զարմանալիորեն քչերը գիտեն, թե ինչպես օգտագործել բողկը տարբեր ուտեստների պատրաստման ժամանակ։

Այնուամենայնիվ, այն օրգանիզմի համար օգտակար բանջարեղեն է։ Բողկը պարունակում է մեծ քանակությամբ բջջանյութ, որը թույլ է տալիս արդյունավետորեն հեռացնել խոլեստերինը արյան անոթներից։ Բողկը հարուստ է նաև վիտամիններով և հանքանյութերով, հատկապես արժեքավոր է ձմռանը և աշնանը։

բողկով աղցան

Բողկով աղցան. Բաղադրությունը

_բողկ — 700 գ

_աղ — ½ թեյի գդալ

_ծովախեցգետնի ձողիկներ — 180 գ

_մայոնեզ — 2 ճաշի գդալ

_կանաչ սոխ — մի փունջ

_խաշած ձու — 4 հատ

_սամիթ — մի փունջ

բողկով աղցան

Բողկով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Բողկը պետք է լավ լվանալ և կտրել ավելորդ մասերը։

_Խոշոր բողկերը պետք է բաժանել երկու մասի և կտրել կես օղակներով, իսկ փոքրերը՝ օղակներով։

_Խեցգետնի ձողիկները նույնպես օղակներով կտրատել։

_Պինդ խաշած և մաքրած ձվերը դանակով մանրացնել։ Կանաչ սոխն ու սամիթը մանր կտրատել։

_Աղցանամանի մեջ միացնել բողկը, խեցգետնի ձողիկները, ձուն, կանաչ սոխն ու սամիթը։

_Աղ անել աղցանին, համեմել մայոնեզով և մանրակրկիտ խառնել։

բողկով աղցան

Այս բաղադրատոմսի համար խորհուրդ ենք տալիս մայոնեզը փոխարինել թթվասերով, աղ անել և ավելացնել սև պղպեղ։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ Բրոկոլիով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք