Բորչի պատրաստուկ. Առաջին իսկ փորձից կհամոզվեք, որ դրա օգնությամբ հեշտությամբ կպատրաստեք համեղ ու հաճել ուտեստներ:
Այս պատրաստուկը ձեզ կօգնի ոչ միայն ձմռանը, այլ ամբողջ տարին։ Ուստի վերցրեք այս բաղադրատոմսը և շատ պատրաստեք այս կիսաֆաբրիկատը, որով ձեր սիրելի ուտեստները կպատրաստվեն ավելի հեշտ ու արագ։
Բորչի պատրաստուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ խաշած ճակնդեղ 1 կգ
_ քաղցր պղպեղ 1 կգ
_ սոխ 1 կգ
_ գազար 1 կգ
_ բուսական յուղ 300 մլ
_ աղ 2 ճաշի գդալ
_ շաքարավազ 100 գ
_ տոմատի մածուկ 250 գ
_ քացախ 9% 4 ճաշի գդալ
Բորչի պատրաստուկ. Պատրաստման եղանակը
_ Ճակնդեղը խաշել ու քերել խոշոր քերիչով։
_ Գազարները նույնպես քերել խոշոր քերիչով։
_ Սոխը կտրատել խորանարդիկներով և տապակել տաք բուսայուղի մեջ, մինչև կիսաթափանցիկ լինի։
_ Ավելացնել գազարը և եփել ամբողջը միասին 10 րոպե։
_ Քաղցր պղպեղը կտրել փոքր կտորներով:
_ Տոմատի մածուկը լցնել գազարով սոխի մեջ և եփել 10 րոպե։
_ Տոմատի մածուկը կարելի է փոխարինել 1 կգ լոլիկի խյուսով։
_ Ավելացնել քաղցր պղպեղ, աղ, շաքար և եփել 5 րոպե։
_ Լցնել ճակնդեղը և քացախը, խառնել և եփել 20 րոպե ցածր ջերմության վրա, կափարիչի տակ:
_ Պատրաստված զանգվածը լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ և փակել ստերիլիզացված կափարիչներով, թողեք սենյակում, մինչև սառչի:
Պահածոն կարող է պահվել մի քանի տարի, ինչպես նկուղում, այնպես էլ մառանում:
Այս բազմակողմանի սոուսով ձեր բորշչը կեփվի կես ժամանակում:
Բարի ախորժակ: