Բուլղարական պղպեղ ձմռան համար. Ամբողջական վիճակում պահածոյացվող այս պղպեղը կարող եք օգտագործել տարբեր ուտեստներ պատրաստելիս, կամ հենց այս վիճակում:
Մենք ուզում ենք կիսվել այս հիանալի հիանալի բաղադրատոմսով, որը տարբեր իրավիճակներում ձեզ օգնության կհասնի: Այս եղանակով պատրաստված պղպեղը թթու համ չունի:
Եվ երբ ձմռանը դրանք բացեք կթվա, թե պղպեղները բոլորովին թարմ են: Պահպանեք այս բաղադրատոմսը:
Բուլղարական պղպեղ ձմռան համար. Բաղադրությունը
3 լ բանկայի համար պետք է
_քաղցր բուլղարական պղպեղ
_1 ճաշի գդալ աղ (վերցնել մեծ)
_կիտրոնաթթու — 1 թեյի գդալ
_ջուր
Բուլղարական պղպեղ ձմռան համար.
Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Մաքրել սերմերը և ցողունները պղպեղից: Մի կտրատեք պղպեղը, պարզապես թեթևակի ներս սեղմեք պոչը և հանել սերմերը:
_Պղպեղը լցնել կաթսայի մեջ: Լցնել դրա վրա եռացրած ջուրը, թողնել 5 րոպե, հետո ջուրը դատարկել, նորից եռացնել և կրկին լցնել պղպեղի վրա:
_Այժմ պղպեղը լցնել բանկաների մեջ, որոնք բնականաբար պետք է նախապես ստերիլիզացված լինեն:
_Հիմա պղպեղի վրա կրկին ջուր ենք լցնում, որ պարզ լինի, թե ինչքան աղ և կիտրոնաթթու է պետք ավելացնել: Քամել ջրի ավելցուկը:
_3 լիտր պղպեղով լցված բանկայի մեջ մոտ 1,5 լիտր ջուր է լցվում:
_Այժմ ավելացնել աղ և կիտրոնաթթու (հիմք ընդունելով` 3 լիտր բանկային 1 ճաշի գդալ աղ և 1 թեյի կիտրոնաթթու):
_Եռացնել մարինադը և լցնել պղպեղի վրա: Կափարիչներով փակել բանկաները, շրջեցին դրանք գլխիվայր և փաթաթել դրանք:
_Երբ բանկաներն արդեն սառն են, դրանք շարել մառանում պահեստավորման համար:
Ձմռանը բացեք բանկաները և վայելեք համեղ պղպեղը:
Բուլղարական պղպեղը ձմռան համար պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կարմիր պղպեղ