Բուսական երշիկեղեն. Լոբով ու սնկով համեղ նախուտեստը հեշտ պատրաստվող և շատ ունիվերսալ է

Բուսական երշիկեղեն ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Բուսական երշիկեղեն պատրաստելով՝ հիանալի այլընտրանքային նախուտեստ կունենաք:

Երշիկեղենի դիետիկ փոխարինող, ամբողջական սպիտակուցի հարուստ աղբյուր և, ընդհանրապես, բոլոր առումներով սննդարար լոբով երշիկեղեն պատրաստեք պարզ և մատչելի բաղադրիչներով:

Եթե ​​ձեր տրամադրության տակ շատ չոր լոբի ունեք, օգտագործեք դրանք։ Եփման ժամանակին ավելացրեք մեկ ժամ՝ մոտավորապես այնքան, որքան պետք է եփել լոբին մինչև փափկի: Դուք կարող եք այն ժամանակից շուտ եփել կամ անմիջապես կրկնակի խմբաքանակ պատրաստել՝ կեսից համեղ լոբու պաշտետ պատրաստելու համար:

Բուսական երշիկեղեն
Բուսական երշիկեղեն. Բաղադրիչներ

_Պահածոյացված լոբի 200 գ

_Շամպինիոններ 100 գ

_Սոխ 1 հատ

_Արևածաղկի ձեթ 50 մլ

_Տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ

_Պապրիկա 1 թեյի գդալ

_Համեմի սերմ՝ ըստ ճաշակի

_Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ

_Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ

_Ռեհան 0,5 փունջ

_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի

_Աղ՝ ըստ ճաշակի

Բուսական երշիկեղեն Բուսական երշիկեղեն
Բուսական երշիկեղեն. Պատրաստման եղանակը

_Կլպել և մանր կտրատել սոխն ու սունկը։ Տաքացնել արևածաղկի ձեթը տապակի մեջ, տապակել բանջարեղենը։

_Ավելացնել տոմատի մածուկը, խառնել, եփել 1 րոպե ծածկված, ապա կաթսան կրակից հանել։

_Պահածոյացված լոբին քամել քամոցով: Ավելացնել մնացած բաղադրիչները, հարել բլենդերով։

_Ստացված զանգվածից երշիկներ փաթաթել։

_Հնարավոր են պատրաստման հետագա տարբերակներ՝ յուղով տապակել թավայի մեջ, երշիկները թխել ջեռոցում (10 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճանում), շոգեխաշել (եռացնելուց հետո 15 րոպե)։

_Թխելու համար երշիկները փաթաթել ջերմակայուն տոպրակի մեջ, շոգեխաշելու համար՝ սննդային թաղանթով։

Բուսական երշիկեղեն

Հուշում․ մատուցեք երշիկները տնական սոուսներով: Մեկ այլ լավ հավելում սալորով տղեմալին է:

Պատրաստեք հաճելի նախուտեստը և կիսվեք առողջ բաղադրատոմսերով ձեր ընկերների հետ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի մսով ռուլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք