Բուսական երշիկեղեն պատրաստելով՝ հիանալի այլընտրանքային նախուտեստ կունենաք:
Երշիկեղենի դիետիկ փոխարինող, ամբողջական սպիտակուցի հարուստ աղբյուր և, ընդհանրապես, բոլոր առումներով սննդարար լոբով երշիկեղեն պատրաստեք պարզ և մատչելի բաղադրիչներով:
Եթե ձեր տրամադրության տակ շատ չոր լոբի ունեք, օգտագործեք դրանք։ Եփման ժամանակին ավելացրեք մեկ ժամ՝ մոտավորապես այնքան, որքան պետք է եփել լոբին մինչև փափկի: Դուք կարող եք այն ժամանակից շուտ եփել կամ անմիջապես կրկնակի խմբաքանակ պատրաստել՝ կեսից համեղ լոբու պաշտետ պատրաստելու համար:
Բուսական երշիկեղեն. Բաղադրիչներ
_Պահածոյացված լոբի 200 գ
_Շամպինիոններ 100 գ
_Սոխ 1 հատ
_Արևածաղկի ձեթ 50 մլ
_Տոմատի մածուկ 1 ճաշի գդալ
_Պապրիկա 1 թեյի գդալ
_Համեմի սերմ՝ ըստ ճաշակի
_Կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ
_Ցորենի ալյուր 2 ճաշի գդալ
_Ռեհան 0,5 փունջ
_Սև պղպեղ (աղացած)՝ ըստ ճաշակի
_Աղ՝ ըստ ճաշակի
Բուսական երշիկեղեն. Պատրաստման եղանակը
_Կլպել և մանր կտրատել սոխն ու սունկը։ Տաքացնել արևածաղկի ձեթը տապակի մեջ, տապակել բանջարեղենը։
_Ավելացնել տոմատի մածուկը, խառնել, եփել 1 րոպե ծածկված, ապա կաթսան կրակից հանել։
_Պահածոյացված լոբին քամել քամոցով: Ավելացնել մնացած բաղադրիչները, հարել բլենդերով։
_Ստացված զանգվածից երշիկներ փաթաթել։
_Հնարավոր են պատրաստման հետագա տարբերակներ՝ յուղով տապակել թավայի մեջ, երշիկները թխել ջեռոցում (10 րոպե 200 աստիճան ջերմաստիճանում), շոգեխաշել (եռացնելուց հետո 15 րոպե)։
_Թխելու համար երշիկները փաթաթել ջերմակայուն տոպրակի մեջ, շոգեխաշելու համար՝ սննդային թաղանթով։
Հուշում․ մատուցեք երշիկները տնական սոուսներով: Մեկ այլ լավ հավելում սալորով տղեմալին է:
Պատրաստեք հաճելի նախուտեստը և կիսվեք առողջ բաղադրատոմսերով ձեր ընկերների հետ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Հավի մսով ռուլետ