Այսօր առաջարկում ենք պատրաստել Բուտերբրոդի քսուկ:
Կար ժամանակ, երբ ոչ մի խնջույք չէր կարող անցնել առանց այս համեղ նրբության: Այն օգտագործվում էր նաև որպես լցոն տարտալետկաների համար:
Բուտերբրոդի քսուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Ապխտած երշիկային պանիր 150 գր
_Ձու 3 հատ
_Սխտոր 4 պճեղ
_Գազար 1 հատ
_Պղպեղ, աղ, մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
_Թթվասեր, բոքոն՝ ըստ ճաշակի
Բուտերբրոդի քսուկ. Պատրաստման եղանակը
_Մայոնեզը կարող է ավելացվել թթվասերին, կամ կարող եք օգտագործել մեկ սոուս կամ մեկ թթվասեր՝ քսուկը հագցնելու համար:
_Պանիրը և ձուն քերել խոշոր քերիչով:
_Գազարը քերել միջին քերիչով:
_Սխտորը մանր քերիչով կամ ճզմել։
_Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել մայոնեզով, խառնել և համեմել աղով և պղպեղով:
Եթե ձեզ դուր չի գալիս, գազար մի ավելացրեք, այլ փոխարինեք կանաչիներով: Ապխտած պանիրը հիանալի փոխարինում է հալած պանիրին:
Այս քսուկի բազմաթիվ տարբերակներ կան, կարող եք ավելացնել այլ մթերքներ և անել այնպես, ինչպես ցանկանում եք:
Բարի ախորժակ: