Բուտերբրոդի քսուկ. Արագ պատրաստվող եթերային ուտեստ

Բուտերբրոդի քսուկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Այսօր առաջարկում ենք պատրաստել Բուտերբրոդի քսուկ:

Կար ժամանակ, երբ ոչ մի խնջույք չէր կարող անցնել առանց այս համեղ նրբության: Այն օգտագործվում էր նաև որպես լցոն տարտալետկաների համար:

Բուտերբրոդի քսուկ

Բուտերբրոդի քսուկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ապխտած երշիկային պանիր 150 գր

_Ձու 3 հատ

_Սխտոր 4 պճեղ

_Գազար 1 հատ

_Պղպեղ, աղ, մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի

_Թթվասեր, բոքոն՝ ըստ ճաշակի

Բուտերբրոդի քսուկ

Բուտերբրոդի քսուկ. Պատրաստման եղանակը

_Մայոնեզը կարող է ավելացվել թթվասերին, կամ կարող եք օգտագործել մեկ սոուս կամ մեկ թթվասեր՝ քսուկը հագցնելու համար:

_Պանիրը և ձուն քերել խոշոր քերիչով:

_Գազարը քերել միջին քերիչով:

_Սխտորը մանր քերիչով կամ ճզմել։

_Խառնել բոլոր բաղադրիչները, համեմել մայոնեզով, խառնել և համեմել աղով և պղպեղով:

Բուտերբրոդի քսուկ

Եթե ​​ձեզ դուր չի գալիս, գազար մի ավելացրեք, այլ փոխարինեք կանաչիներով: Ապխտած պանիրը հիանալի փոխարինում է հալած պանիրին:

Այս քսուկի բազմաթիվ տարբերակներ կան, կարող եք ավելացնել այլ մթերքներ և անել այնպես, ինչպես ցանկանում եք:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք