Բուտերբրոդների քսուք. Արագ նախաճաշի կամ պարզ նախուտեստի բաղադրատոմս
Այս մածուկը սառնարանում ունենալով դուք այլևս չեք մտածի, թե ինչ կարելի է արագ պատրաստել այն ժամանակ, երբ շատ սոված եք, իսկ տանը ոչինչ չկա պատրաստ:
Առաջարկում ենք պատրաստել այս քսուքը, շատ համեղ և անսովոր մածուկ սենդվիչների համար: Դրա շնորհիվ սենդվիչներն այնքան համեղ են, որ լավ կլինի շատ պատրաստել, քանի որ դրանք արագ կվերջանան, աննկատելիորեն անհետանալով սեղանից: Այնքան համեղ է ստացվում, որ ոչինչ չի մնա: Բոլորը հիացած կլինեն:
Содержание
Բուտերբրոդների քսուք. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Ձու 3 հատ
- Սխտոր 3 պճեղ
- Ապխտած պանիր 200 գ
- Ձկան պահածո յուղի մեջ 180 գ
- Պղպեղ և աղ` ըստ ճաշակի
- Մայոնեզ 2-3 ճաշի գդալ
- Բագետ կամ բոքոն
Բուտերբրոդների քսուք. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբի համար կտրատել բագետը կամ բոքոնը, բայց դա անել այնպես, որ կտորները հնարավորինս երկարավուն լինեն: Դրանից հետո հացի կտորները տապակել մի կողմից, մինչև ոսկե դարչնագույնը՝ չոր տապակի մեջ:
- Տապակելուց հետո վերցնել սխտորը, թաթախել աղի մեջ և քսել տապակած հացին: Թող մի քիչ մնա՝ բույրերը կլանելու և մի փոքր փափկելու համար:
- Այժմ ձվերը քերել մանր քերիչի վրա, դրանից հետո քերել ապխտած պանիրը, որպեսզի պանիրը քերելն ավելի հեշտ լինի, քերիչը դրսից և ներսից յուղել բուսական յուղով:
- Դրանից հետո մանր կտրատել կանաչիները, սխտորը ճզմել մամլիչով, ապա ավելացնել պահածոյացված ձուկը՝ ամբողջ յուղը քամելուց հետո:
- Դրանից հետո պետք է բոլոր պատրաստված բաղադրիչները մանրակրկիտ խառնել: Վերջում ավելացնել մայոնեզը և կրկին լավ խառնել: Պատրաստի խառնուրդը արդեն կարելի է քսել տապակած բոքոնի վրա:
Բուտերբրոդների քսուքը պատրաստ է: Նման նախուտեստը բառացիորեն մի ակնթարթում է անհետանում: Այն կգերի բացարձակապես բոլորին, կպատրաստվի արագ և հեշտությամբ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ