Պատրաստում ենք բրոկոլիով աղցան, որը նոր և հետաքրքիր բաղադրատոմս է, ունի շատ յուրահատուկ և թարմ համ։
Բրոկոլին շոգեխաշած չէ, հում էլ չէ, այլ բոլորովին նոր տարբերակ ենք առաջարկում՝ թթու դրված Բրոկոլիով աղցան։
Բրոկոլին թթու է դրվում մյուս բանջարեղենների՝ կաղամբի, ծաղկակաղամբի, վարունգի և գազարի նման։
Содержание
Բրոկոլիով աղցան․ Բաղադրիչներ
- Բրոկոլի — թթու դրած — 350 գր․
- Քաղցր պղպեղներ -2-3 հատ
- Թարմ վարունգ — 1- 2 հատ
- Եգիպտացորեն — 100 գր․
- Կանաչ ոլոռ — 100 գր․
- Կանաչի — մի փունջ
- Ձիթայուղ
Բրոկոլիով աղցան Պատրաստման եղանակը․
- Թթու դրած բրոկոլին կտրատում ենք միջին խոշորության և լցնում տարայի մեջ,
- Պղպեղները կտրատում ենք շրաջանակաձև,
- Թարմ վարունգը կտրատում և ավելացնում ենք տարայի մեջ,
- Կանաչին կտրում և լցնում վրան,
- Ավելացնում եգիպտացորեն ու կանաչ ոլոռ,
- Աղ չենք լցնում այս աղցանին, որովհետև բաղադրիչներն արդեն աղի են, կարելի է սև չորացված պղպեղ ավելացնել մի փոքր,
- Աղցանի վրա ձիթայուղ ենք լցնում և խառնում։
Մի որոշ ժամանակ անց բրոկոլիով աղցանը կարելի է մատուցել։
Բարի ախորժակ։