Գազարը կորեական ձևով. Ընդհանրապես, խորհուրդ ենք տալիս փորձել:
Շատերը գիտեն, որ գազարը օգտակար է, այն վիտամինների իսկական պահեստ է:
Շատերն են սիրում ուղղակի գազար կրծել, բայց ոմանց համար էլ այն անհամ ուտելիք է, որը միայն ճագարներին է սազում: Սակայն կան այս բանջարեղենի պատրաստման հետաքրքիր տարբերակ, որի մասին հիմա կպատմենք:
Կան տարբեր բաղադրատոմսեր, բայց այս տարբերակը շատ մատչելի ու պարզ է:
Գազարը կորեական ձևով. Բաղադրությունը
_ 1 կգ գազար
_ 4-5 ճաշի գդալ 6% քացախ (ավելի լավ է գինու կամ խնձորի վերցնել);
_ 0,5 բաժակ բուսական յուղ
_ 3 ճաշի գդալ շաքարավազ
_ 1 թեյի գդալ աղ
_ 1 թեյի գդալ աղացած սև պղպեղ
_ 1 գլուխ սխտոր
_ 0,5 գդալ աղացած համեմ
Գազարը կորեական ձևով. Ինչպես պատրաստել
_ Լվանալ գազարը, մաքրել և քերել կորեական գազարների համար նախատեսված քերիչով, կամ ուղղակի շատ բարակ ձողիկներով կտրատել:
_ Ավելացնել շաքարը, աղ, և ձեռքերով շատ նրբորեն տրորքել մանրացված գազարները:
_ Միայն դրանից հետո ավելացնել քացախ, պղպեղ և համեմ:
_ Մանրացնել սխտորը ճզմիչի օգնությամբ և լցրեք այն բլրակի տեսքով, գազարների վրա:
_ Հալեցնել կարագը, և անմիջապես, շատ տաք վիճակում լցնել սխտորի վրա: Անմահական բույր կզգաք:
_ Այժմ գազարները պետք է լավ խառնել և գիշերը թողնել դրանք սառնարանում:
Այսքանն են բոլոր քայլերը, ստացվում է համեղ, ախորժելի նախուտեստ գազարով: Ամեն ինչ, շատ պարզ է և համեղ:
Անպայման փորձեք այս բաղադրատոմսի համաձայն պատրաստել գազարը կորեական ձևով, այն ձեզ դուր կգա:
Տեսանյութ
Կորեական աղցան գազարով