Գազարով աղցան. Մարոկոական համեղ նախուտեստ
Գազարի այս թարմ աղցանը սիրելու մի քանի պատճառ կա: Նախ, դա իսկապես համեղ է: Կիտրոնի սոուսը, տտիպ և կծու համեմունքները գազարը դարձնում են զարմանալի մի բան: Քաղցր չամիչ, աղի ֆետա պանիր … Ապրանքների այս համադրությունը ձեզ կտա համի զգացողությունների աննկարագրելի ներկապնակ:
Այս ուտեստի մեկ այլ հսկայական առավելությունն այն է, որ աղցանը թեթև է և թարմացնող: Ֆետա պանիրը նրան տալիս է հատուկ նրբագեղություն: Աղցան կազմող արտադրանքներն ամրացնում են իմունային համակարգը և մարմինը հագեցնում վիտամիններով, ուստի հատկապես օգտակար է այն ուտել գարնանը և աշնանը: Ցանկության դեպքում չամիչը կարող է փոխարինվել հաղարջով: Երբեմն աղցանին ավելացնում են նաև մեղր և նարինջ:
Գազարով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Գազար 5 հատ
- Կարմիր սոխ 1 հատ
- Մաղադանոս 1 փունջ
- Ձիթապտղի յուղ 3 ճաշի գդալ
- Կիտրոնի հյութ 30 մլ
- Չաման 0.5 թեյի գդալ
- Սև պղպեղ (աղացած) 1 պտղունց
- Չամիչ 2 ճաշի գդալ
- Ֆետա պանիր 300 գ
- Սխտոր 1 պճեղ
- Համեմ 1 պտղունց
Գազարով աղցան. Պատրաստման եղանակը
- Կիտրոնի հյութը խառնել ձիթապտղի յուղի հետ, ավելացնել պղպեղ, չաման, համեմ և սխտոր:
- Գազարը մանր կտրատել կամ քերել: Կարմիր սոխը կտրեք օղակների մեջ: Ավելացնել չամիչ, կտրատած մաղադանոս, ֆետա պանիր և կիտրոնի սոուս:
Ո՞վ կմտածեր, որ նման պարզ աղցանն այնքան հետաքրքիր կլինի համտեսել: Այժմ դուք գիտեք, թե ինչ կարելի է պատրաստել գազարով: Ձեր ընկերները նույնպես կհավանեն այս գաղափարը, այնպես, որ կիսվեք բաղադրատոմսով սոցիալական ցանցերում:
Գազարով աղցանը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Թարմ գազարով աղցանի բաղադրատոմս