Գազարով աղցան. Այս ուտեստը տոնի իսկական հիթ է:
Այն թեթև է և միևնույն ժամանակ հագեցնող և սեղանից անհետանում է մեծ արագությամբ: Բոլոր հյուրերը նորից են խնդրում: Եվ ամենազարմանալին այն է, որ աղցանը խորովածի համ ունի:
Չե՞ք հավատում, փորձեք և կհամոզվեք ինքներդ:
Գազարով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Հում գազար — 3 միջին հատ
_Երշիկ ապխտած — 200 գր
_Սխտոր — 3-4 պճեղ
_Ընկույզ — 6 — 7 հատ
_Մայոնեզ — 200 գր
Գազարով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Մաքրել ընկույզը և դանակով մանր կտրատել:
_Կտրել երշիկը բարակ շերտերով:
_Մաքրել կեղևավորված գազարը և անցկացնել կորեական գազարի քերիչով:
_Սխտորը ճզմել կամ կտրատել դանակով:
_Խառնել բոլոր բաղադրիչները և համեմել մայոնեզով:
Մատուցելուց առաջ պետք է 14-15 ժամ թրմվի սառնարանում: Շատ հեշտ է այս աղցանը պատրաստելը, զարմացրեք ինքներդ ձեզ և ուրախացրեք ձեր հյուրերին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Կորեական աղցան գազարով և դդմիկով