Գեղեցիկ նախուտեստ, որը ձեր սովորական սեղանը տոնականի կվերածի:
Պարզ մթերքներով միշտ էլ կարելի է որևէ ակնահաճո ուտեստ պատրաստել, որը նաև շատ համեղ ու օգտակար կլինի:
Պետք է սեղանը գեղեցիկ լինի, որովհետև մարդու հագեցման համար կարևոր նշանակություն ունի նաև տեսողության պահը: Ցանկացած ամենապարզ խորտիկ, որը մատուցվում է պարզապես հաճելի ձևավորված և տպավորիչ, ավելի համեղ է թվում:
Դժվար է բառերով նկարագրել այս նախուտեստի համը, պարզապես այն պետք է փորձել:
Գեղեցիկ նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.
- Կարտոֆիլ 500 գ
- Եփած գազար 2 հատ
- Եփած ճակնդեղ 1 հատ
- Պանիր 200 գ
- Սամիթ
- Մայոնեզ 200 գ
- Կարագ 50 գ
- Սև ձիթապտուղ զարդարման համար
- Ժելատին 30 գ
- 2 պճեղ սխտոր
Գեղեցիկ նախուտեստ. Ինչպես պատրաստել
- Նախ, ժելատինը լցնել տաք ջրով, խառնել և թողնել մնա:
- Դրանից հետո մանր կտրատել սամիթը, խաշել կարտոֆիլը, դրան աղ անել, մի կտոր կարագ ավելացրեք դեռ տաք ժամանակ և մի փոքր տրորել պատառաքաղով: Ժելատինը միկրոալիքային վառարանում տաքացնելուց հետո խառնել այն մայոնեզին և 8 ճաշի գդալ ավելացնել կարտոֆիլին:
- Օգտագործելով ընկղմվող բլենդեր, բերել համասեռ զանգվածի: Մեջը լցնել կտրատած կանաչիները, ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:
- Հաջորդը, փայլաթիթեղը դնել խմորի ամանի մեջ, բաժանեք ձևամանը մեջտեղից, առաջին կեսում կարտոֆիլի մայոնեզով զանգվածը դնել: Խաշած գազարը քերել խոշոր քերիչով, խառնել այն մայոնեզով և լցնել այն ձևամանի երկրորդ կեսում:
- Այնուհետև ճակնդեղը քերել ենք նուրբ քերիչով, խառնել մայոնեզի հետ և փայլաթիթեղից միջնորմ պատրաստել երկրորդ ձևամանի մեջ, այնուհետև քերել պանիրը, ավելացնել ճզմած սխտորը, խառնել մայոնեզով և տարածել ձևամանի երկրորդ կեսում:
- Նախապատրաստված մթերքներով ձևամանները 12 ժամով դնել սառնարանում, հանելուց հետո, բաժակով, կամ ձևաման օգտագործելով պետք է կարտոֆիլի շերտից օղակ կտրել, այնուհետև պանրի շերտից շրջան դնել, այնուհետև դրա վրա դնել գազարի և ճակնդեղի շերտերից:
- Զարդարել վերևի մասը ձիթապտղով և սամիթով:
Գեղեցիկ նախուտեստը պատրաստ է: Տոնական սեղանի վրա շատ պարզ և միևնույն ժամանակ շատ համեղ խորտիկ: Այն հաճելիորեն կզարմացնի ձեզ և ձեր հյուրերին:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Պարզ ու համեղ աղցան