Դդմիկի թթու. Նման պահածո դուք հաստատ երբեք չեք տեսել, քանի որ ուտեստի հաջողության կեսը դրա արտաքին տեսքն է:
Իսկ այն, որ պահածոն 100% ցնցող տեսք ունի, կհամոզվեք, երբ պատրաստեք: Վստահեցնում ենք, դուք և ձեր հյուրերը կուրախանաք:
Դուք պարզապես չեք գտնի ավելի գեղեցիկ բաղադրատոմս: Պարզապես մատները հետը կուտեք:
Դդմիկի թթու. Անհրաժեշտ բաղադրիչները.
_Դդմիկ 2 կգ
_Դափնու տերև 4 հատ
_Սև պղպեղ 20 հատ
_Գազար 1 հատ
_Սոխ 1 հատ
_Սխտոր 1 գլուխ
_Սամիթ 1 փունջ
Մարինադ մեկ լիտր ջրի համար
_Շաքար 2 ճաշի գդալ
_Աղ 1 ճաշի գդալ
_Քացախ 9% 120 մլ
Դդմիկի թթու. Պատրաստման եղանակը
_Նախ, շաքարավազը, աղը լցնել եռացրած ջրի մեջ, ամեն ինչ լավ խառնել և կրկին ջուրը հասցնել եռման: Քացախն ավելացնել եռացող ջրի մեջ: Անջատել կրակն անմիջապես և թող մարինադը սառչի:
_Մաքուր, ստերիլիզացված բանկայի մեջ դնել սամիթ, դափնու տերև, սև պղպեղ, կտրատած սոխ, ավելացնել քերած գազար, և յուրաքանչյուր բանկայի մեջ դնել 2 պճեղ սխտոր:
_Այնուհետև վերցնել դդմիկը և շատ բարակ կտորներ կտրատել, կամ օգտագործել հատուկ քերիչ: Յուրաքանչյուր կտորը ոլորել գլանակի տեսքով, հնարավորինս կիպ լցնել բանկան գլանիկներով: Դրանից հետո բանկան լցնել սառեցված մարինադով, մինչև պռունկը: Մի թեթև ծածկել կափարիչով:
_Կաթսայի մեջ դնել սրբիչ, բանկաները շարել մեջը, ջուրը լցնել այնքան, որ հասնի բանկաների ուսերին: Հասցնել եռման, այդ պահից սկսած եռացնել 5 րոպե:
_Այնուհետև բանկաները հանել կաթսայի միջից և ամուր փակել կափարիչները: Շրջել բանկաները գլխիվայր և թող սառչեն սենյակային ջերմաստիճանում, ապա շարել պահեստային տարածքում:
Դդմիկի թթուն պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր աղցան բրոկոլիով