Դդմիկի խավիար. Մանկուց ծանոթ շատ համեղ պահածո

Դդմիկի խավիար Պահածոներ

Դդմիկի խավիար. Մանկուց ծանոթ շատ համեղ պահածո, որը մեզ բոլորիս կտանի հիշողությունների գիրկը:
Ով չի հիշում, թե որքան համով էր մեր սիրելի, բոլորին ծանոթ դդմիկով խավիարը: Ստացվում է շատ նուրբ, հյութալի, պայծառ և անուշահոտ խավիար: Անմոռանալի և անզուգական համ:

Դդմիկի խավիար

Դդմիկի խավիար. Մեզ պետք կլինի.

  • Դդմիկ 3 կգ
  • Գազար 1 կգ
  • Սոխ 1 կգ
  • Աղ 3 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ 1 \ 3 թեյի գդալ
  • Տոմատի մածուկ 3 ճաշի գդալ;
  • Քացախ 9% 3 ճաշի գդալ

Դդմիկի խավիար

Դդմիկի խավիար. Պատրաստման եղանակը

  1. Սկզբի համար, դդմիկը կտրատել միջին չափի խորանարդներով, սոխը նույնպես կտրել ոչ շատ մեծ կտորներով, մանրացնել գազարը:
  2. Դդմիկը փոխանցում ենք խորը թավայի մեջ և տապակել մոտ կես ժամ փակված կափարիչի տակ, այնուհետև տապակած դդմիկները լցնել առանձին ամանի մեջ:
  3. Հաջորդը, սոխը տապակել նույն թավայի մեջ, այն պետք է դառնա փափուկ և կիսաթափանցիկ: Սա նույնպես տապակելուց հետո լցնել առանձին ամանի մեջ:
  4. Այժմ տապակած գազարը տապակել մինչև փափկի: Այժմ մսաղացով աղալ բանջարեղենը, դնելով ամենափոքր ցանցը: Ցանկության դեպքում դուք կարող եք հարել ձեռքի բլենդերով:
  5. Այժմ վերցնել հաստ հատակով տապակ, այնտեղ լցնել պատրաստված բանջարեղենը և դնել կրակին:
  6. Եռալուց հետո թողեք եռա ևս 15-20 րոպե՝ ժամանակ առ ժամանակ խառնելով:
  7. Այժմ աղ, պղպեղ, ավելացնել տոմատի մածուկ, լցնել 2 ճաշի գդալ քացախ, խառնել և թողնել եռացրած մոտ 15 րոպե: Խոհարարությունից 10 րոպե առաջ ավելացնել մեկ այլ ճաշի գդալ քացախ և թող 10 րոպե եփ գալ:
  8. Ստերիլիզացնել բանկաները ցանկացած եղանակով, լցնել տաք խավիարը բանկաների մեջ և ամուր փակում կափարիչները: Այնուհետև կարելի է տեղափոխել պահեստավորման վայր: Այս քանակի մթերքներից ստացվում է 3,5 լիտր պատրաստի խավիար:
  9. Դդմիկի խավիարը մատուցելիս դուք և ձեր հյուրերը հիացած կլինեք դրա նուրբ համով, աներևակայելի բույրով և հագեցնելու ունակությամբ: Ստացվում է աներևակայելի համեղ:

Դդմիկի խավիար

Դդմիկի խավիարը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ.

Խնդրում ենք Գնահատեք