Դդմիկի խրթխրթան թթու. Ձմռանը հաճույքով վայելելու եք այս համեղ պահածոն
Եթե դուք դեռ դդմիկ չեք փակել այս եղանակով, ապա այդ բացթողումը շտապ շտկման կարիք ունի, և այս տարի անպայման անհրաժեշտ է փակել մի քանի բանկա:
Դրանք շատ համեղ են, մնում են խրթխրթան ու թարմ: Մենք շատ ենք սիրում, հուսով եմ ՝ ձեզ նույնպես դուր կգա:
Содержание
Դդմիկի խրթխրթան թթու. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
- Դդմիկ — 3 կգ (գերադասելի է առանց սերմերի)
Յուրաքանչյուր 1 լիտր բանկայի համար անհրաժեշտ է
- Սխտոր — 2 պճեղ
- Դափնու տերև — 1 հատ
- Գազար — 4 շերտ
- Անուշաբույր պղպեղ — 2 հատ
- Սև պղպեղ — 5 հատ
- Սամիթ, մաղադանոս — մի քանի ճյուղ
- Աղ — 1 ճաշի գդալ
- Շաքար — 1 ճաշի գդալ
- Քացախ 9% — 1 ճաշի գդալ
- Կիտրոնաթթու1 պտղունց՝ ըստ ճաշակի
Դդմիկի խրթխրթան թթու. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
- Դդմիկները կտրեք երկար շերտերով: Լավ կլինի վերցնել երիտասարդ դդմիկներ այս բաղադրատոմսի համար:
- Մաքրել գազարը և կտրել դրանք ձողիկներով, մաքրել սխտորը:
- Ջուրը եռացրեք:
- Լիտրանոց բանկայի տակ դնել մի քանի ճյուղ սամիթ, մաղադանոս, երկու պճեղ սխտոր, սև պղպեղ, անուշաբույր պղպեղի հատիկներ:
- Դդմիկները և դրանց արանքում մոտ 4 կտոր գազար դնել բանկայի մեջ, հնարավորինս սերտորեն լցրեք: Դատարկ մասերում կանաչիներ ավելացնել:
- Դդմիկի այս քանակից ստացվում է 5 հատ 1 լիտրանոց բանկա:
- Լցնել եռացող ջուր բանկաների վրա:
- Կափարիչներով փակեք բանկաները և թող այդպես մնան 20-25 րոպե:
- Բանկաներից ջուրը ետ լցնել կաթսայի մեջ, կրկին եռացնել:
- Երկրորդ անգամ եռացրած ջուրը լցրեք, բանկաները թող մնան 30 րոպե:
- Այժմ կրկին բանկաների ջուրը լցրեք կաթսայի մեջ և յուրաքանչյուր լիտրի համար համապատասխան չափով ավելացրեք աղ, կիտրոնաթթու (գույնի համար), խառնեք ամեն ինչ, թող աղաջուրը եռա:
- Բանկաների մեջ ավելացնել շաքարավազ և քացախ:
- Լցնել աղաջուրը, փակել կափարիչներով: Բանկաները շրջեք կափարիչների վրա և փաթեթավորած թողեք մինչև դրանք ամբողջովին սառչեն:
Դդմիկի խրթխրթան թթուն պատրաստ է: Կարող եք պահպանել սենյակային ջերմաստիճանում:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Խառը թթու