Դդմիկի մարինադ. Ձմռանը սեղանին ունեցեք թեթև նախուտեստ

Դդմիկի մարինադ. ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկի մարինադ. Ձմռանը սեղանին ունեցեք թեթև նախուտեստ:

Այսօր ուզում ենք ձեզ պատմել թթու դդմիկի շատ պարզ և փորձված բաղադրատոմսի մասին: Նման եղանակով դուք կարող եք թթու դնել ձմեռվա համար: Բացի այդ, եթե դուք չունեք անհրաժեշտ կծու խոտաբույսեր, ապա կարող եք փորձել առանց դրանց:

Այս դեպքում, սովորական քացախի փոխարեն, ձեզ հարկավոր է վերցնել անուշահոտացվածը:

Դդմիկի մարինադ.

Դդմիկի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

  • Դդմիկ -1 կգ
  • Սև պղպեղ -5 հատ
  • Բուրավետ պղպեղ -2 հատ
  • Դափնու տերև -1 հատ
  • Թարխուն
  • Հաղարջի տերևներ — փունջ

Մարինադի համար.

(հիմնված է 1 լիտր ջրի վրա)

  • Աղ -50 գր
  • Շաքար -100 գր
  • Քացախ -100 մլ

Դդմիկի մարինադ.

Դդմիկի մարինադ. Պատրաստման եղանակը

  1. Լվանալ երիտասարդ դդմիկը սառը ջրով, կտրել օղակներով կամ կես օղակներով: Ամեն ինչ կախված է բանջարեղենի չափից: Նրանք պետք է հարմարավետորեն դասավորվեն բանկայի մեջ:
  2. Այնուհետև պատրաստել մարինադը: Եռացող ջրի մեջ լցնել շաքարավազ, աղ և խառնում: Դդմիկի մարինադը պատրաստ է: Սպասել մեկ րոպե, որպեսզի աղը և շաքարը լրիվ լուծվի:
  3. Լվանալ և ստերիլիզացնել բանկաները ցանկացած եղանակով, որը հարմար է ձեզ համար: Յուրաքանչյուրի ներքևի մասում դնել սև պղպեղ, բուրավետ պղպեղ, դափնու տերև, հաղարջի տերևներ, թարխուն:
  4. Կտրտած դդմիկը շարել բանկաներում:
  5. Լցնել բանկան մարինադով և փակել ստերիլ կափարիչներով: Այնուհետև անցնում ենք ստերիլիզացման գործընթացին: Մեզ անհրաժեշտ կլինի մեծ կաթսա, որի ներքևի մասում պետք է սրբիչ դնել և վրան շարել բանկաները: Տաք ջրով լցնել կաթսան, մինչև հասնի բանկաների «ուսերին»: Ջուրը հասցնել եռման և շարունակել եռացնել բանկաները 12 րոպե: Կարիք չկա ավելի երկար պահել: Հակառակ դեպքում, դուք չեք ստանաք խրթխրթան դդմիկ, այլ խաշած ու փափուկ բանջարեղեն:
  6. Նշված ժամանակից հետո զգուշորեն հանել տաք բանկաները, ամուր փակել դրանք կափարիչներով, շրջել գլխիվայր, փաթեթավորել դրանք և թող այս ձևով մնան մինչև ամբողջովին սառչեն:

Դդմիկի մարինադ.

Դդմիկի մարինադը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք