Դդմիկով ընթրիք. Արագ պատրաստվող նրբահամ ուտելիք
Դդմիկը հիանալի է շատ համեղ և արագ ուտեստներ պատրաստելու համար: Բաղադրատոմսը պահանջում է մթերքների նվազագույն փաթեթ, որոնք ձեզ համար մատչելի են, իսկ սերուցքային սոուսով՝ մսով և բանջարեղենով հիանալի ուտեստ կստանաք:
Դդմիկով ընթրիք. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Դդմիկ 2 — 3 հատ
- Հավի կրծքամիս 600 գ
- Սոխ 1 հատ
- Ալյուր 2 ճաշի գդալ
- Թթվասեր կամ սերուցք 1 բաժակ
- Սխտոր, աղ, պղպեղ, համեմունքներ՝ ըստ ճաշակի
- Կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
- Կարագ 50 գ
- Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ
Դդմիկով ընթրիք. Պատրաստման եղանակը
- Բուսական յուղը տաքացնել կարագի հետ և դրա մեջ տապակել խորանարդիկներով կտրատած սոխը:
- Միսը կտրել մանր կտորներով և թաթախել ալյուրի մեջ:
- Այլուրապատ միսն ավելացնել տապակի մեջ, խառնել սոխի մեջ և տապակել մի քանի րոպե մինչև ոսկե դարչնագույն դառնա:
- Կտրել դդմիկը խորանարդիկներով և ավելացնել տապակի մեջ, խառնել ամեն ինչ և եփել 7 րոպե:
- Թավայի մեջ լցնել սերուցք կամ թթվասեր, խառնել բոլոր մթերքները, ծածկել և եփել ցածր կրակր վրա 5 րոպե:
- Վերջում աղ ու պղպեղ անել, ավելացնել տարբեր համեմունքներ, սխտոր, կանաչիներ:
Եթե նախընտրում եք բնական համերը, ապա մի ավելացրեք լրացուցիչ անուշաբույր կանաչիներ և համեմունքներ, միևնույն է, ուտեստը շքեղ կլինի:
Դդմիկով ընթրիքը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Դդումով ապուր