Դդմիկով խավիար. Ձմռան ամիսներին անփոխարինելի համեղ նախուտեստ

Դդմիկով խավիար ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Դդմիկով խավիար. Ձմռան ամիսներին անփոխարինելի համեղ նախուտեստ:

Դդմիկով խավիարի հարուստ և պայծառ գույնը, անսպառ բույրը և շատ նուրբ համը ձեզ կգերեն: Խավիարի ամենահամեղ բաղադրատոմսը, որն անպայման պետք է փորձեք:

Նման խավիարը բառացիորեն կանհետանա սեղանից բառացիորեն րոպեներ անց, և դուք ժամանակ չեք ունենա աչք թարթել, քանի որ անհրաժեշտ կլինի գնալ նոր բանկա բերելու:

Դդմիկով խավիար

Դդմիկով խավիար. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ.

  • Դդմիկ 2 կգ
  • Գազար 1 կգ
  • Սոխ 1 կգ
  • Տոմատի մածուկ 150 գ
  • Սխտոր ըստ ցանկության
  • Կծու պղպեղ ըստ ցանկության
  • Շաքարավազ 4 ճաշի գդալ
  • Աղ 2 ճաշի գդալ
  • Բուսական յուղ 200 գ
  • Քացախ 9% 50 մլ կամ քացախաթթու 70%
  • Համեմունքներ ձեր հայեցողությամբ:

Դդմիկով խավիար.

Դդմիկով խավիար. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

  1. Դդմիկները մաքրել կեղևից, կտրատել կամայական կտորներով, գլխավորն այն է, որ հնարավորինս փոքր լինեն, քանի որ այդ դեպքում դրանք ավելի արագ կպատրաստվեն:
  2. Այժմ մանր խորանարդներով կտրատել գազարն ու սոխը: Այնուհետև բուսական յուղը լցնել հաստ պատերով կաթսայի մեջ, այնտեղ գազարը լցնել, ավելացնել շաքարավազ և աղ: Կափարիչը փակել և բերել եռման:
  3. 10 րոպե կրակի վրա թողնել գազարը եռալու պահից հետո: Մանր կտրատած դդմիկը մեջը լցնել և հետո հետո դանդաղ և ուշադիր խառնել, թողնել ևս 10 րոպե եփվի:
  4. Այնուհետև ընդհանուր ամանի մեջ լցնել մանր կտրատած սոխը, բերում եռման և եփում, մինչև բանջարեղենը դառնա փափուկ, պարբերաբար խառնելով:
  5. Բանկաները մանրէազերծել 3-ից 5 րոպե միկրոալիքային վառարանում, առավելագույն հզորության վրա, նախապես բանկաների մեջ լցնելով 1,5 սմ ջուր: Եռացնել կափարիչները 5 րոպե, եռացող ջրի մեջ:
  6. Երբ բանջարեղենը դառնա շատ փափուկ, լցնել տոմատի մածուկը, խառնել և եփել 10 րոպե առանց փակելու կափարիչը: Այժմ լցնել քացախը, թողնել եռա, ապա հանել կրակից:
  7. Թող խավիարը սառչի, բլենդերը օգտագործելուց հետո խավիարը մանրացնել պյուրեի նման: Լցնել այն խորը կաթսայի մեջ, բերել եռման, եփել 3 րոպե:

Դդմիկով խավիար

Խավիարը լցնել բանկաների մեջ, կափարիչներով փակել, դնել բանկաները կափարիչների վրա, փաթաթել դրանք տաք վերմակով, թող ամբողջովին սառչի: Պահել նկուղում կամ սառնարանում:

Դդմիկով խավիարը պատրաստ է ձմեռվա համար: Ստացվում է շատ համեղ, հարուստ, շատ հաճելի, դրական գույնով:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք