Դդմիկով նախուտեստ. Անչափ համեղ է հեշտ և արագ

Դդմիկով նախուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Դասական բաղադրատոմս դդմիկով նախուտեստ արագ և հեշտ ընթրիքի համար, որը մատուցվում է տաք կամ սառը վիճակում՝ ձեր ցանկությամբ:

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդմիկ 2 հատ

_Ալյուր 300 գր

_Պանիր 150 գր

_Ձու 2 հատ

_Աղ, պղպեղ, անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի

_Մածուն 3 — 4 ճաշի գդալ

_Սխտոր 2 պճեղ

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Դդմիկը օղակներով կտրատել, և կտրել մեջտեղից երկայնքով, բայց ոչ մինչև վերջ։

_Քերել պանիրը միջին քերիչով և դնել դդմիկի երկու օղակների արանքում։

_Ձվերը հարել մինչև հարթ լինի, համեմել աղով, պղպեղով, անուշաբույր կանաչիներով և համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի:

_Ալյուրը լցնել դդմիկը թաթախելու համար հարմար տարայի մեջ։

_Բուսական յուղը տաքացնել տապակի մեջ։

_Վերցնել պանրով լցոնված դդմիկը, թաթախել ալյուրի մեջ, ապա ձվի զանգվածի մեջ և տապակել։

_Սոուսի համար խառնել մածունը կամ թթվասերը, մայոնեզը մի փունջ մանր կտրատած սամիթի և սխտորի հետ՝ ըստ ճաշակի, սև պղպեղ։

Դդմիկով նախուտեստ

Դդմիկով նախուտեստ

Այս դդմիկով նախուտեստը ներսում հալած պանրով ​​մատուցեք ձեր պատրաստած սոուսով։

Կարելի է ավելացնել նաև հալած պանրով աղցան, եփած ձու, սխտոր, սամիթ և մայոնեզ, այն նույնպես համեղ համադրություն կլինի։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Համեղ սմբուկով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք