Դասական բաղադրատոմս դդմիկով նախուտեստ արագ և հեշտ ընթրիքի համար, որը մատուցվում է տաք կամ սառը վիճակում՝ ձեր ցանկությամբ:
Դդմիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Դդմիկ 2 հատ
_Ալյուր 300 գր
_Պանիր 150 գր
_Ձու 2 հատ
_Աղ, պղպեղ, անուշաբույր կանաչիներ՝ ըստ ճաշակի
_Մածուն 3 — 4 ճաշի գդալ
_Սխտոր 2 պճեղ
Դդմիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_Դդմիկը օղակներով կտրատել, և կտրել մեջտեղից երկայնքով, բայց ոչ մինչև վերջ։
_Քերել պանիրը միջին քերիչով և դնել դդմիկի երկու օղակների արանքում։
_Ձվերը հարել մինչև հարթ լինի, համեմել աղով, պղպեղով, անուշաբույր կանաչիներով և համեմունքներով՝ ըստ ճաշակի:
_Ալյուրը լցնել դդմիկը թաթախելու համար հարմար տարայի մեջ։
_Բուսական յուղը տաքացնել տապակի մեջ։
_Վերցնել պանրով լցոնված դդմիկը, թաթախել ալյուրի մեջ, ապա ձվի զանգվածի մեջ և տապակել։
_Սոուսի համար խառնել մածունը կամ թթվասերը, մայոնեզը մի փունջ մանր կտրատած սամիթի և սխտորի հետ՝ ըստ ճաշակի, սև պղպեղ։
Այս դդմիկով նախուտեստը ներսում հալած պանրով մատուցեք ձեր պատրաստած սոուսով։
Կարելի է ավելացնել նաև հալած պանրով աղցան, եփած ձու, սխտոր, սամիթ և մայոնեզ, այն նույնպես համեղ համադրություն կլինի։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Համեղ սմբուկով աղցան