Դդմիկով պաշտետ. Այսպիսի բուսական նախուտեստները հիանալի հավելում կլինեն ձեր սեղանին:
Ես 15 րոպեում պատրաստում եմ այս պաշտետը նախաճաշի, ճաշի և ընթրիքի համար: Սենդվիչների համար նուրբ և անուշաբույր, կծու պաշտետը հիանալի է ինչպես սպիտակ, այնպես էլ սև հացի համար:
Դդմիկով պաշտետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Դդմիկ 500 գր
_Ընկույզ 40 գր
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Սամիթ, աղ և պղպեղ
_Սխտոր 3 պճեղ
_Ֆետա պանիր 150 գր
Դդմիկով պաշտետ. Պատրաստման եղանակը
_Դդմիկը կտրատել կտորներով և տապակել բուսական յուղի մեջ, մինչև փափկելը, աղ և պղպեղ անել: Թողնել սառչի:
_Ընկույզը մանրացնել բլենդերով, նախապես չոր տապակի մեջ բովելուց հետո:
_Սխտորն ու կանաչիները նույնպես մանրացնել բլենդերով:
_Լցնել բոլոր բաղադրիչները բլենդերի ամանի մեջ և նորից ամեն ինչ լավ խառնել, մինչև պանրի հետ միանգամայն համասեռ դառնալը:
_Զանգվածը լցնել տարայի մեջ, ծածկել կափարիչով և դնել սառնարանը:
Եթե սառնարանում ֆետա պանիր չկա, ցանկացած այլ փափուկ պանիր կամ քերած վերամշակված պանիրը կատարելապես կփոխարինի:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Շատ համեղ սմբուկով աղցան