Օրիգինալ խորտիկների ամենահամեղ բաղադրատոմսերից մեկը, որը կարող եք պատրաստել նույնիսկ տոնական սեղանի համար. Դդմիկով ռուլետ՝ հալած պանրի միջուկով:
Դդմիկով ռուլետ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Դդմիկ 550 գր
_Աղ 0,5 թեյի գդալ
_Ալյուր 3 ճաշի գդալ
_Թթվասեր 1 ճաշի գդալ
_Ձու 3 հատ
Միջուկը պատրաստելու համար
_Հալած պանիր 3 հատ
_Թթվասեր կամ մայոնեզ՝ ըստ ճաշակի
_Սխտոր 2 պճեղ
_Լոլիկ 2 հատ
Դդմիկով ռուլետ. Պատրաստման եղանակը
_Քերել դդմիկը միջին քերիչով և աղ անել, խառնել և թողնել 5 րոպե, հյութը քամել։
_Դդմիկի զանգվածին ավելացնել ձուն, ալյուրը, թթվասերը կամ մայոնեզը, սամիթն ու խառնել։
_Ջեռոցի տապակին յուղաթուղթ փռել և յուղ քսել:
_Զանգվածը լցնել և թխել 200 աստիճանում մոտ 15 րոպե։
_Հեռացնել յուղաթուղթը և թողնել սառչի:
_Միջուկի համար քերել հալած պանիրը ցանկացած քերիչով, խառնել քերած սխտորի, մանր կտրատած սամիթի, համեմունքների, թթվասերի կամ մայոնեզի հետ։
_Միջուկը հավասարաչափ քսել շերտի վրա և պինդ ռուլետ փաթաթել, թաղանթով փաթաթել և 1 ժամով դնել սառնարանը։
_Կտրել բաժանված կտորների և գեղեցիկ դնել գազարի տերևներով պատված ուտեստի վրա:
Այսպիսի նախուտեստի համար շատ հարմար է մայոնեզով, թարմ քերած վարունգով, սամիթով սոուս պատրաստելը։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լավաշով ռուլետ. Լցոնած ձկով