Պատրաստեք Դդմիկով քսուք, որը հացի վրա քսելով կունենաք համեղ ու արագ նախուտեստ:
Նախկինում մենք նման քսուք չենք պատրաստել։
Այս թանձր ու ախորժելի, շատ համեղ դդմիկով բաղադրատոմսը պատահաբար հանդիպեց ինտերնետում։ Բայց հիմա ես հաճախ այն պատրաստում եմ, երբ ուզում եմ ինչ-որ անսովոր և օրիգինալ բան: Քսուքի ուշագրավ բաղադրիչը ընկույզն է։
Դդմիկով քսուք հացի համար. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ Դդմիկ 500 գ
_Բուսական յուղ
_Ընկույզ 50 գ
_Աղ 1 թեյի գդալ
_Պղպեղ 1/3 թեյի գդալ
_Ուրց 1/3 թեյի գդալ
_Սամիթ
_Սխտոր 3 պճեղ
_Ֆետա պանիր 150 գ
Դդմիկով քսուք հացի համար. Պատրաստման եղանակը
_Դդմիիկը կտրատել խորանարդիկներով և տապակել բուսայուղի մեջ մինչև փափկի, թողնել սառչի:
_Ընկույզը տապակել չոր տապակի մեջ և մի կողմ դնել։
_Սամիթն ու սխտորը մանր կտրատել։
_Դդմիկն ու ընկույզը լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել աղ ու համեմունքներ, սամիթ ու սխտոր, պանիր։
_Զանգվածը հարել մինչև հարթ լինի։
_Այժմ փորձեք ավելացնել ավելի շատ աղ, եթե անհրաժեշտ է, և անուշաբույր կանաչիներ, համեմունքներ: Եթե ֆետա պանիր չունեք, կարող եք այն հանգիստ փոխարինել փափուկ սերուցքային պանրով կամ որևէ հալած պանրով:
_Ստացված զանգվածը տեղափոխել տարայի մեջ, ծածկել կափարիչով և դնել սառնարանում, որպեսզի սառչի և թանձրանա։
Ահա այսպիսի քնքուշ, բուրավետ և շատ ախորժելի քսուքը սենդվիչների համար ձեզ շատ դուր կգա։ Զանգվածը կարող է օգտագործվել որպես կրեմ խորտիկ տորթի համար, միջուկ՝ տոնական տարտալետների կամ լոլիկի, ձվի, հավի մսով ռուլետների և սմբուկի լցոնման համար։
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լցոնած սմբուկ