Դդումի թթու. Այս խորտիկը կզարմացնի բոլորին:
Ես կարող եմ նկարագրել այս զարմանահրաշ համը շատ երկար ժամանակ, բայց եկեք դա անենք ավելի հեշտ, պարզապես այս տարի դդում պատրաստեք այս բաղադրատոմսի համաձայն և ինքներդ ամեն ինչ կհասկանաք:
Ոչ մի բառ չի կարող նկարագրել այս համը՝ այն անհամեմատելի է:
Դդումի թթու. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Դդում 3 կգ
Մարինադի համար
_Ջուր 3 լիտր
_Շաքար 500 գրամ
_Աղ 30 գրամ
_Մեխակ 0,5 գրամ
_Դարչին 0.5 գրամ
_Խնձորի քացախ 1 լիտր
Դդումի թթու. Պատրաստման եղանակը
_Պատրաստել մարինադը: Եռացող ջրի մեջ ավելացնել շաքարը, աղը, մեխակը և դարչինը:
_Մաքրել դդումը, հեռացնել սերմերը, կտրատել միջուկը խորանարդներով և եփել մարինադի մեջ:
_Երբ դդումը փափկի, տաք վիճակում լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ:
_Կրկին եռացնել մարինադը, ավելացնել քացախը և լցնել դդումով լցված բանկաների մեջ:
_Փակել կափարիչներով: Շրջել և ծածկել սրբիչով, թող այդպես ամբողջովին սառչի:
Բանկաները կարելի է պահել նկուղում կամ պահարանում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Դդումով բիսկվիթ