Դդումի թթու. Խորտիկ, որը կգոհացնի բոլորին

Դդումի թթու Պահածոներ

Դդումի թթու. Այս խորտիկը կզարմացնի բոլորին:

Ես կարող եմ նկարագրել այս զարմանահրաշ համը շատ երկար ժամանակ, բայց եկեք դա անենք ավելի հեշտ, պարզապես այս տարի դդում պատրաստեք այս բաղադրատոմսի համաձայն և ինքներդ ամեն ինչ կհասկանաք:

Ոչ մի բառ չի կարող նկարագրել այս համը՝ այն անհամեմատելի է:

Դդումի թթու

Դդումի թթու. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդում 3 կգ

Մարինադի համար

_Ջուր 3 լիտր

_Շաքար 500 գրամ

_Աղ 30 գրամ

_Մեխակ 0,5 գրամ

_Դարչին 0.5 գրամ

_Խնձորի քացախ 1 լիտր

Դդումի թթու

Դդումի թթու. Պատրաստման եղանակը

_Պատրաստել մարինադը: Եռացող ջրի մեջ ավելացնել շաքարը, աղը, մեխակը և դարչինը:

_Մաքրել դդումը, հեռացնել սերմերը, կտրատել միջուկը խորանարդներով և եփել մարինադի մեջ:

_Երբ դդումը փափկի, տաք վիճակում լցնել ստերիլիզացված բանկաների մեջ:

_Կրկին եռացնել մարինադը, ավելացնել քացախը և լցնել դդումով լցված բանկաների մեջ:

_Փակել կափարիչներով: Շրջել և ծածկել սրբիչով, թող այդպես ամբողջովին սառչի:

Դդումի թթու

Բանկաները կարելի է պահել նկուղում կամ պահարանում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդումով բիսկվիթ

Խնդրում ենք Գնահատեք