Ներկայացնում ենք ձեզ հետաքրքիր բաղադրատոմս դդումով բլիթներ, որոնք պատրաստվում են շատ արագ և շատ համեղ: Ես ամբողջ աշնանը սիրով կպատրաստեմ:
Դդումի բլիթները նույնքան համեղ են, որքան կարտոֆիլինը կամ դդմիկինը, խնձորինը: Դուք կարող եք պատրաստել քաղցր բլիթներ կամ դդումը խառնել այլ բանջարեղենով մի շարք խորտիկների համեղ հավելման համար:
Դդումով բլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Դդում 500 գր
_Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի
_Ձու 2 հատ
_Սխտոր 4 պճեղ
_Ալյուր մոտ 5 ճաշի գդալ
Դդումով բլիթներ. Պատրաստման եղանակը
_Մաքրել դդումի կեղևը և սխտորի հետ քերել միջին քերիչով:
_Ավելացնել աղը և պղպեղը, մանր կտրատած կանաչիները և համեմունքները:
_Ավելացնել ալյուրը և ստանալ թանձր խմոր:
_Բլիթները տապակել բուսական յուղի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը՝ երկու կողմից:
Մատուցել թթվասերով կամ տարբեր սոուսներով, կողմնակի ուտեստների և աղցանների հետ:
Որպեսզի բլիթներն ավելի հարուստ համ ունենան, բացի սխտորից, ավելացրեք մի փոքր քերած սոխ, մի փոքր քերած դդմիկ, գազար կամ կարտոֆիլ:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Դդմիկով կոտլետ