Դդումով բլիթներ. Փափուկ, թեթև կերակուր

Դդումով բլիթներ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Ներկայացնում ենք ձեզ հետաքրքիր բաղադրատոմս դդումով բլիթներ, որոնք պատրաստվում են շատ արագ և շատ համեղ: Ես ամբողջ աշնանը սիրով կպատրաստեմ:

Դդումի բլիթները նույնքան համեղ են, որքան կարտոֆիլինը կամ դդմիկինը, խնձորինը: Դուք կարող եք պատրաստել քաղցր բլիթներ կամ դդումը խառնել այլ բանջարեղենով մի շարք խորտիկների համեղ հավելման համար:

Դդումով բլիթներ

Դդումով բլիթներ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Դդում 500 գր

_Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

_Ձու 2 հատ

_Սխտոր 4 պճեղ

_Ալյուր մոտ 5 ճաշի գդալ

Դդումով բլիթներ

Դդումով բլիթներ

Դդումով բլիթներ. Պատրաստման եղանակը

_Մաքրել դդումի կեղևը և սխտորի հետ քերել միջին քերիչով:

_Ավելացնել աղը և պղպեղը, մանր կտրատած կանաչիները և համեմունքները:

_Ավելացնել ալյուրը և ստանալ թանձր խմոր:

_Բլիթները տապակել բուսական յուղի մեջ, մինչև ոսկե դարչնագույնը՝ երկու կողմից:

Դդումով բլիթներ

Մատուցել թթվասերով կամ տարբեր սոուսներով, կողմնակի ուտեստների և աղցանների հետ:

Որպեսզի բլիթներն ավելի հարուստ համ ունենան, բացի սխտորից, ավելացրեք մի փոքր քերած սոխ, մի փոքր քերած դդմիկ, գազար կամ կարտոֆիլ:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Դդմիկով կոտլետ

Խնդրում ենք Գնահատեք