Այսպիսի Եգիպտացորենի պահածո փակելուց հետո, արդեն մենք եգիպտացորեն ենք ուտում ամբողջ ձմեռ, այն գրեթե թարմի համ ունի: Սա հեշտ պահածոյացված եգիպտացորենի բաղադրատոմս
Եթե նախընտրում եք եգիպտացորեն ուտել, ապա այս պարզ և հեշտ պահածոյացված եգիպտացորենի բաղադրատոմսը ձեզ համար է: Ամեն ինչ շատ հեշտ է արվում, մարինադը սովորական է, արդյունքը միշտ կատարյալ է։
Եգիպտացորենի պահածո. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_ եգիպտացորեն 10 հատ
_ աղ յուրաքանչյուր բանկայի համար 1,5 ճաշի գդալ
_ շաքարավազ յուրաքանչյուր բանկայի համար 1 ճաշի գդալ
_ եռման ջուր
Եգիպտացորենի պահածո. Պատրաստման եղանակը
_ Վերցնում ենք 3 լիտր ծավալով տարաներ, լավ լվանում և ստերիլիզացնում ենք կափարիչներով։
_ Եգիպտացորենը մաքրել տերևներից, մազիկներից և լավ լվանալ։
_ Կտրել պոչերը:
_ Եգիպտացորենը շարել բանկայի մեջ իրար կողքի, որ ավելի շատ տեղավորվեն։
_ Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ լցնել աղ և շաքար։
_ Լցնել եռացրած ջուր և բանկաները ծածկել կափարիչներով։
_ Կաթսայի մեջ սրբիչ փռել, բանկաները դնել, լցնել տաք ջուր։
_ Բանկաները 30 րոպե մանրէազերծել եռալու պահից։
_ Փակել բանկաները կափարիչներով, թողնել սառչի և այնուհետև դնել նկուղում պահեստավորման համար:
Այս եղանակով պահածոյացված եգիպտացորենը կարող է լավ պահպանվել երկու տարի, այն հիանալի է աղցաններ, բանջարեղենային ուտեստներ պատրաստելու համար, կամ և պարզապես որպես նրբագեղ-խորտիկ:
Կարող եք եգիպտացորենը փակել ավելի փոքր բանկաների մեջ։ Այդ դեպքում դրանք պետք է կտրել երկու մասի` բանկաների մեջ դնելու հարմարության համար:
Բարի ախորժակ: