Ընկույզով աջիկա. Արագ պատրաստվող հավելումը նույնիսկ պասային կամ դիետիկ ուտեստները կարող են անչափ համեղ ստացվել

Ընկույզով աջիկա Պահածոներ

Այսօր ես ուզում եմ կիսվել Ընկույզով աջիկա պատրաստելու մի բաղադրատոմսով, որը խնամքով պահում եմ և հաճախ պատրաստում ընտանիքիս համար։ Նույնիսկ ամենահասարակ կողմնակի ճաշատեսակը ձեռք է բերում բոլորովին այլ տեսք և համ։

Աջիկան համեղ կծու սոուս է, որը կարելի է մատուցել բառացիորեն ամեն ինչի՝ մսի, հատիկեղենի, մակարոնեղենի հետ: Սրա շնորհիվ, ձեռքի մեկ շարժումով սովորական սև հացի տապակած կտորները վերածվում են էլեգանտ բրուսքետների՝ ոչ պակաս, քան ռեստորանայինները։

Խորհուրդ եմ տալիս պատրաստի ընկույզի սոուսը լցնել չոր, ստերիլիզացված փոքր բանկաների մեջ: Նման հում աջիկան անհրաժեշտ է պահել սառը վիճակում։ Լավ է պահվում մինչև 2 ամիս։ Բայց եթե բանկան արդեն բացել եք, ապա փորձեք այն օգտագործել մեկ շաբաթվա ընթացքում։

Աջիկան ստացվում է կծու, չափավոր աղի, համեմունքների բույրով լցված, հարուստ ընկույզի համով։

Հուսով եմ, որ դուք նույնպես կհավանեք սոուսը:

Ընկույզով աջիկա
Ընկույզով աջիկա. Բաղադրիչներ

_Չիլի պղպեղ 100 գ

_Սխտոր 100 գ

_Ընկույզ 100 գ

_Աղ 1 թեյի գդալ

_Շաքարավազ 2 թեյի գդալ

_Խնձորի քացախ 1 ճաշի գդալ

_Կանաչիներ ըստ ճաշակի

_Խմելի Սունելի 1 թեյի գդալ

Ընկույզով աջիկա

Ընկույզով աջիկա. Պատրաստման եղանակը

_Պղպեղները կտրատել, դրանք պատասխանատու են կծու համի համար։ Եթե ​​ցանկանում եք, որ այն բավական կծու լինի, մի քիչ սերմեր թողեք։ Հակառակ դեպքում, պետք է հեռացնել դրանք ամբողջությամբ:

_Ընկույզը տապակել չոր թավայի մեջ։ Այսպիսով, դրանց համը ճաշակը կդառնա ավելի արտահայտիչ:

_Լվանալ կանաչիները և չորացնել սրբիչով:

_Այժմ պղպեղը ընկույզների հետ միասին լցնել բլենդերի մեջ: Այնուհետև ավելացնել կանաչիներ, սխտոր և շաքար, համեմունքներ:

_Վերջում լցնել քացախը և ամեն ինչ նորից հարել բլենդերով։

_Հարել մինչև հարթ լինի կամ այնքան, որ փոքր կտորներ զգացվեն։ Սա կախված է ձեզանից:

_Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի և նորից խառնել։

Ընկույզով աջիկա

Ուշադրություն դարձրեք շաքարավազին, կարող եք այն չլցնել: Նախ հարել առանց քաղցրության և համտեսել սոուսը։ Անհրաժեշտության դեպքում ավելացնել մեկ-երկու գդալ շաքարի փոշի և նորից խառնել։

Նման արագ աջիկան եփելու կարիք չկա, հենց սա է հմայքը։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ Կարմիր պղպեղ

 

Խնդրում ենք Գնահատեք