Թարմ աղցան կաղամբով, վարունգով և ձվով. Թեթև բանջարեղենային աղցան` ծայրաստիճան համեղ և սննդարար: Այս վիտամինային ուտեստը կարելի է պատրաստել ամբողջ տարվա ընթացքում ՝ առանց սահմանափակումների:
Առավելությունն այն է, որ բոլոր մթերքները միշտ խանութում կարելի է գտնել, և երկրորդ՝ այն ցածր կալորիականությամբ և վիտամիններով հարուստ է:
Ավելորդ քաշի խնդիրը ծանոթ է գրեթե յուրաքանչյուր աղջկա, այդ իսկ պատճառով կարող եք վստահորեն պատրաստել այս աղցանը մի քանի պարզ քայլերով և համոզված լինել, որ չեք գիրանա, բայց կհագենաք: Դուք այսպիսի աղցանից չեք գիրանա, այն միայն առավելագույն օգուտ կբերի ձեր մարմնին:
Թարմ աղցան կաղամբով, վարունգով և ձվով. Անհրաժեշտ մթերքներ
- Կաղամբ 500 գր
- Վարունգ 1 հատ
- Ձու 2 հատ
- Մայոնեզ 2 ճաշի գդալ
- Աղ 0,5 թեյի գդալ
- Սամիթ ըստ համտեսի
Թարմ աղցան կաղամբով, վարունգով և ձվով. Պատրաստման եղանակը
- Սկզբում կաղամբը կտրատել բարակ շերտերով, ավելացնել աղ ըստ ճաշակի և մի փոքր տրորում ձեռքով, որպեսզի այն սկսի հյութ արձակել:
- Այժմ վարունգը լվանալ հոսող ջրի տակ, չորացնել թղթի սրբիչով և կտրատել բարակ շերտերով:
- Ձվերը խաշել, մաքրել հովացրած ձվերը և բաժանեք սպիտակուցների և դեղնուցների:
- Սպիտակուցները կտրատել փոքր խորանարդիկներով:
- Տրորել խաշած դեղնուցը մայոնեզով, պատառաքաղի օգնությամբ:
- Այժմ կաղամբը խառնել վարունգի և ձվի սպիտակուցի հետ: Ավելացնել այս զանգվածին մայոնեզը մանրացված դեղնուցի հետ և մանրակրկիտ խառնել:
Պատրաստի աղցանը լցնել աղցանի ամանի մեջ կամ լցնում հարթ ափսեի վրա, զարդարում մանրացված սամիթով կամ մաղադանոսով և մատուցում:
Բարի ախորժակ ձեզ և ձեր հյուրերին:
Տեսանյութ
Համեղ աղցան կաղամբով