Թարմ լոլիկի պահածո. 2 տարի կարելի է պահպանելով դրանց համը առանց ջրի և աղի

Թարմ լոլիկի պահածո Պահածոներ

Ինչպե՞ս պահել Թարմ լոլիկի պահածոն 2 տարի՝ պահպանելով դրանց համը։ Չի պահանջվում աղ կամ քացախ, ամեն ինչ շատ ավելի հեշտ է, քան կարծում եք:

Պատրաստման մեջ օգտագործել ենք լոլիկի երկու տեսակ՝ բարակ կեղևով և կոշտ տեսակով։ Վերցրել ենք 2 կիլոգրամ բանջարեղեն։

Թարմ լոլիկի պահածո

Թարմ լոլիկի պահածո. Անհրաժեշտ բաղաղդրիչները

_Լոլիկ 2 կգ բանկաների մեջ շարելու համար

_Լոլիկ՝ խյուսի համար

_Եռման ջուր՝ կաթսայի մեջ լցնելու համար

Թարմ լոլիկի պահածո

Թարմ լոլիկի պահածո

Թարմ լոլիկի պահածո. Պատրաստման եղանակը

_Լոլիկը լավ լվանալ և հեռացնել պոչերը։

_Լոլիկը կտրատել միջին չափի կտորներով, ընկղմվող բլենդերով մանրացնել։

_Զանգվածը պետք է վերածվի խյուսի։

_Լցնել խորը կաթսայի մեջ և կրկնել գործընթացը, մինչև կաթսան լցվի։

_Բաղադրիչները եռացնել կրակի վրա, հեռացնել ավելորդ փրփուրը, եփել 5 րոպե։

_Անհրաժեշտ են երկու լիտրանոց բանկաներ:

_Լոլիկները պատառաքաղով ծակծկել չորս կողմից և լցնել բանկաները, ընդհանուր առմամբ ստացվում է 3 բանկա։

_Լրացնել կաթսայի մեջ եփված հյութով։

_Մեծ կաթսա վերցնել և մեջը սրբիչ դնել, սա անհրաժեշտ է, որպեսզի ապակին չպայթի բարձր ջերմաստիճանից և ջուր լցնել:

_Միմյանցից փոքր հեռավորության վրա դնել բանկաները կաթսայի մեջ: Ծածկել կափարիչներով և ստերիլիզացնել 20 րոպե:

_Զգուշորեն հանել և սրբել սրբիչով։ Կափարիչներով ամուր փակել:

Թարմ լոլիկի պահածո

Այսպիսով, ստացվում է հիանալի պահածո հաջորդ 2 տարիների համար։ Եթե ​​պահպանվում է համապատասխան ջերմաստիճանում, ապա պիտանելիության ժամկետը կլինի ստանդարտ:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք