Թթու կաղամբ գերմանական եղանակով. Այս նախուտեստը տեղին է միշտ և ամենուր
Գերմանացիների համար այս եղանակով կաղամբը նման է կորեացիների համար կիմչիին: Այս նախուտեստը շոգեխաշած վիճակում մատուցվում է բոլոր տեսակի մսերի, հատկապես խոզի մսի հետ:
Գերմանական թթու կաղամբը համով շատ է տարբերվում մեզ ծանոթ եղանակից: Չնայած պատրաստման տեխնոլոգիան շատ նման է: Գերմանացի տանտիրուհիները սերնդեսերունդ փոխանցել են այն, և մենք նույնպես ուրախ ենք ձեզ ծանոթացնել այս բաղադրատոմսի հետ:
Այստեղ խորամանկ հնարքը պայծառ համով երկու համեմունքների անսովոր դուետի մեջ է: Դրանք տմինն ու գիհին են: Կանաչ խնձորը գերմանական կաղամբին տալիս է հատուկ թթվաշություն և թարմություն: Այս դեպքում այն փոխարինում է քացախին:
Թթու կաղամբ գերմանական եղանակով. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
- Սպիտակ կաղամբ 3 կգ
- Աղ 2 ճաշի գդալ
- Գիհու հատապտուղներ 12 հատ
- Տմին 2 ճաշի գդալ
- Խնձոր 3 հատ
- Ջուր 6 ճաշի գդալ
Թթու կաղամբ գերմանական եղանակով. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ կաղամբը և հեռացել վերին տերևները:
- Այժմ կաղամբը մանրացնել հնարավորինս բարակ: Այս բաղադրատոմսի համար մեծ կտորները պիտանի չեն:
- Լցնել կաղամբը խորը ամանի մեջ, ցանել տմին, աղ և խառնել ձեռքերով: Տրորել այնքան ժամանակ, մինչև հյութը դուրս տա:
- Աղացեք գիհիի պտոիղները ավելի վառ համ ստանալու համար: Ավելացնել կաղամբին:
- Կտրատել կանաչ խնձորները և դնել դրանք պատրաստված բանկաների ներքևի մասում, ապա կաղամբը լցնել խնձորների վրա և լավ խառնել:
- Խնձորի մի քանի շերտ նույնպես դնել կաղամբի վերևում և սեղմեք: 4 օր անց կաղամբը պատրաստ կլինի:
Հաճելի է նման կաղամբը շոգեխաշել խոզի մսի համար: Թեթև և միևնույն ժամանակ հագեցած կողմնակի ուտեստ՝ անմոռանալի համով:
Գերմանիայում այն մատուցվում է նույնիսկ կարտոֆիլով, էլ չասենք երշիկեղենի մասին: Եվ որպեսզի ուտեստը լավ ստացվի, անպայման կաղամբը լավ տրորեք: Եթե շատ հյութ տվեց, ապա հիանալի կստացվի:
Թթու կաղամբը գերմանական եղանակով պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Մալականի թթու