Թթու կաղամբ մեկ գիշերում. Պեկինյան կաղամբով պատրաստվող թեթև նախուտեստ

Թթու կաղամբ Պահածոներ

Վերջին մի քանի ամիսների խորտիկների առաջնությունը զբաղեցրել է թթու կաղամբը։ Այս ուտեստը պատրաստվում է շատ արագ՝ կտրատում եք բանջարեղենը, լցնում մարինադը և թողնում ամբողջ գիշեր, իսկ առավոտյան արդեն պատրաստ կլինի:

Այս նախուտեստը հիանալի համադրվում է տաք ուտեստների և կողմնակի ճաշատեսակների հետ: Թարմ, թեթևակի թթված բանջարեղենի համը լրացնում է ցանկացած կերակուր: Եթե ​​ցանկանում եք համեմել նախուտեստը, ավելացրեք ավելի շատ սխտոր և սև պղպեղ։

Թթու կաղամբ

Թթու կաղամբ մեկ գիշերում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

_Չինական կաղամբ 1 կգ

_Գազար 1 հատ

_Սխտոր 4 պճեղ

_Սամիթ 0,5 փունջ

_Ջուր 500 մլ

_Արևածաղկի ձեթ 4 ճաշի գդալ

_Աղ 1 ճաշի գդալ

_Քացախ 3 ճաշի գդալ

_Դափնու տերև 5 հատ

_Սև պղպեղ (ոլոռ) 15 հատ

Թթու կաղամբ

Թթու կաղամբ

Թթու կաղամբ մեկ գիշերում. Պատրաստման եղանակը

_Կաղամբը մանր կտրատել, գազարն անցկացնել քերիչով, սխտորը ճզմել մամլիչով, սամիթը մանր կտրատել։

_Խառնել բանջարեղենը և տեղափոխել 3 լիտրանոց բանկայի մեջ։

_Մարինադը պատրաստելու համար ջրին խառնել աղը, դափնու տերևը, քացախը, արևածաղկի ձեթը և սև պղպեղի հատիկները։

_Բաղադրությունը եռացնել կրակի վրա և լցնել տարայի մեջ։

_Թող կաղամբը թթվի խոհանոցում ամբողջ գիշեր։

Թթու կաղամբ

Ես անմիջապես թթու կաղամբի մեծ չափաբաժիններ եմ պատրաստում տարայի մեջ, քանի որ գիտեմ, թե որքան արագ են ուտում այս նախուտեստը։

Դուք կարող եք սկսել 3 լիտր բանկայից, բայց վստահեք ինձ, շուտով ստիպված կլինեք ավելի շատ պատրաստել:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Մալականի թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք