Թույլ թթվեցրած դդմիկ մի քանի րոպեում. Հիանալի խորտիկ բոլոր առիթների համար

թույլ թթվեցրած դդմիկներ Պահածոներ

Թույլ թթվեցրած դդմիկ մի քանի րոպեում. Հիանալի խորտիկ բոլոր առիթների համար:

Համի առումով դրանք ընդհանրապես չեն զիջում թույլ թթվեցրած վարունգներին, բայց այդ կերպ պատրաստած դդմիկներն ունեն իրենց յուրահատուկ բույրը: Ամառավա համերը թող լինեն ձեր սեղանին:

թույլ թթվեցրած դդմիկներ

Թույլ թթվեցրած դդմիկ մի քանի րոպեում. Անհրաժեշտ բաղադրիչներ

  • Դդմիկ 1 կգ
  • Ջուր 1 լ
  • Աղ 25-50 գ
  • Քացախ 6-9% 1 ճաշի գդալ
  • Պղպեղի հատիկներ 1 ճաշի գդալ
  • Համեմ
  • Մեխակ 2-3 հատ
  • Դափնու տերև
  • Սամիթի սերմեր
  • Կոճապղպեղ
  • Թարխուն
  • Հիլ
  • Թարմ սամիթ 3 ճաշի գդալ
  • Սխտոր 2 պճեղ

թույլ թթվեցրած դդմիկներ

Թույլ թթվեցրած դդմիկ մի քանի րոպեում. Ինչպես պատրաստել

  1. Նախ պատրաստել մարինադը, դրա համար ջուր լցնել կաթսայի մեջ, դրա վրա լցնել սև պղպեղ, դափնու տերև, համեմ, սամիթի սերմեր, մեխակ, իսկ մնացած համեմունքներն ավելացնել ըստ ձեր ճաշակի, աղ անել և դնել կրակի վրա:
  2. Հասցնել եռման, սպասել 2 րոպե և անջատել կրակը:
  3. Այժմ դդմիկը կտրատել 2-3 սմ հաստությամբ կտորներով: Կտրատած դդմիկը շարել բանկաների կամ այլ հարմար ամանի մեջ, որտեղ նախապես պետք է դնել կտրատած սամիթի ցողուններ և թարմ սխտոր:
  4. Այնուհետեւ ավելացնել քացախը բանկաների մեջ և լցնել մի փոքր սառած մարինադ. Փակել կափարիչով և թող ամբողջովին սառչի:
  5. Մեկ ժամից հետո դդմիկը կարող եք դնել սառնարանում և 5-6 ժամ հետո արդեն կարող եք առաջին համտեսն անել, բայց խորհուրդ է տրվում թողնել ողջ գիշեր:
  6. Թույլ թթվեցրած դդմիկը մի քանի րոպեում կարելի է պատրաստել: Պարզապես վերին աստիճանի համեղ է: Իսկ եթե մատուցվում է երիտասարդ կարտոֆիլի հետ միասին, ապա կարելի է ասել, որ դա պարզապես խոհարարական գլուխգործոց է:

թույլ թթվեցրած դդմիկներ

Թույլ թթվեցրած դդմիկը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք