Թույլ թթվեցրած վարունգ հետաքրքիր և պարզ բաղադրատոմսով, այն պատրաստվում է շատ արագ։ Բաղադրատոմսը նոր չէ, պարզապես շատերը մոռացել են այն։
Թույլ թթվեցրած վարունգ. Բաղադրիչները
_ վարունգ 750 գ
_ սամիթ 1 փունջ
_ սխտոր 5 պճեղ
_ աղ 1 թեյի գդալ
Թթվեցման երկրորդ տարբերակի համար, բացի վերը նշվածից, ավելացրեք.
_ մեկական լավ պտղունց քրքում, պապրիկա, սև պղպեղ, համեմ
Թույլ թթվեցրած վարունգ. Պատրաստման եղանակը
_ Սա չոր թթվեցման մեթոդ է, որի օգնությամբ 12 ժամ հետո վարունգը պատրաստ է մատուցման։
_ Ընտրեք փոքր, պինդ վարունգներ: Եթե բանջարեղենը թեթևակի թոշնած է, լվացեք և մի երկու ժամով թողեք սառը, մաքուր ջրով թասի մեջ։
_ Վերցնել երկու տոպրակ և յուրաքանչյուրի մեջ վարունգ լցնել։
_ Այնուհետև մեկի մեջ ավելացնել աղ և մանր կտրատած սխտոր, սամիթ։ Փակել տոպրակը և թափահարեք, որպեսզի բոլոր բաղադրիչները խառնվեն:
_ Երկրորդ տոպրակի մեջ վարունգի վրա լցնել թվարկված բոլոր համեմունքները և նույնպես լավ թափահարել:
_ Տոպրակները կարող եք թողնել սեղանին կամ դնել սառնարանում 12 ժամով։
_ Անպայման դրանք պարբերաբար թափահարեք, որպեսզի բանջարեղենը հավասարապես մարինացվի:
Արդյունքում ստացված վարունգը պարզապես կատարյալ է, խրթխրթան և բուրավետ: Սա հիանալի նախուտեստ է, որն արագ ու պարզ է պատրաստվում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Խառը թթու