Թույլ թթվեցրած վարունգ չոր բաղադրատոմսով. Ինձ դուր եկավ այս համը, առավոտյան պատրաստում եմ, երեկոյան՝ մատուցում

Թույլ թթվեցրած վարունգ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Թույլ թթվեցրած վարունգ հետաքրքիր և պարզ բաղադրատոմսով, այն պատրաստվում է շատ արագ։ Բաղադրատոմսը նոր չէ, պարզապես շատերը մոռացել են այն։

Թույլ թթվեցրած վարունգ

Թույլ թթվեցրած վարունգ. Բաղադրիչները

_ վարունգ 750 գ

_ սամիթ 1 փունջ

_ սխտոր 5 պճեղ

_ աղ 1 թեյի գդալ

Թթվեցման երկրորդ տարբերակի համար, բացի վերը նշվածից, ավելացրեք.

_ մեկական լավ պտղունց քրքում, պապրիկա, սև պղպեղ, համեմ

Թույլ թթվեցրած վարունգ

Թույլ թթվեցրած վարունգ. Պատրաստման եղանակը

_ Սա չոր թթվեցման մեթոդ է, որի օգնությամբ 12 ժամ հետո վարունգը պատրաստ է մատուցման։

_ Ընտրեք փոքր, պինդ վարունգներ: Եթե ​​բանջարեղենը թեթևակի թոշնած է, լվացեք և մի երկու ժամով թողեք սառը, մաքուր ջրով թասի մեջ։

_ Վերցնել երկու տոպրակ և յուրաքանչյուրի մեջ վարունգ լցնել։

_ Այնուհետև մեկի մեջ ավելացնել աղ և մանր կտրատած սխտոր, սամիթ։ Փակել տոպրակը և թափահարեք, որպեսզի բոլոր բաղադրիչները խառնվեն:

_ Երկրորդ տոպրակի մեջ վարունգի վրա լցնել թվարկված բոլոր համեմունքները և նույնպես լավ թափահարել:

_ Տոպրակները կարող եք թողնել սեղանին կամ դնել սառնարանում 12 ժամով։

_ Անպայման դրանք պարբերաբար թափահարեք, որպեսզի բանջարեղենը հավասարապես մարինացվի:

Թույլ թթվեցրած վարունգ

Արդյունքում ստացված վարունգը պարզապես կատարյալ է, խրթխրթան և բուրավետ: Սա հիանալի նախուտեստ է, որն արագ ու պարզ է պատրաստվում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խառը թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք