Այսօր ընթրիքին պատրաստելու ենք կաղամբով թարմ աղցան, որը վիտամիններով շատ հարուստ է և շատ պարզ՝ պատրաստման մեջ։
Содержание
Կաղամբով թարմ աղցան․ Բաղադրիչներ
_Թարմ կաղամբ
_Մարինացված ձկան ֆիլե՝ ծովատառեխ կամ թունաձուկ
_Չերի լոլիկ, կարելի է նաև սովորական
_Թարմ կանաչի
Կաղամբով թարմ աղցան․ Պատրաստման եղանակ
_Կաղամբը մանր կտրատել, եթե մատղաշ չէ կաղամբը ապա աղով կարելի է տրորել ձեռքով մինչև փափկի,
_Ձկան ֆիլեն խորանարդաձև կտրտատել և ավելացնել կաղամբի վրա,
_Լոլիկը խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել աղցանին,
_Աղ և պղպեղ անել,
_Քանի-որ ձուկը իր յուղի մեջ է լրացուցիչ ձիթայուղ չենք ավելացնում աղցանին, մի փոքր կարելի է ձկան յուղից ավելացնել ցանկության դեպքում,
_Վերջում վրան կտրատված կանաչի լցնել։
Ահա այս պարզ բաղադրիչները խառնելով կստանաք ընթրիքի համար հրաշալի աղցան։