Ինչպես պատրաստել տաք սենդվիչներ. Նախաճաշի համար սենդվիչները սովորական և ծանոթ են մեզ համար, բայց ինչու չէ, կարելի է պատրաստել այսպիսի պարզ ուտեստ՝ ըստ նոր, անսովոր բաղադրատոմսի: Դա հենց այն է, ինչ մենք առաջարկում ենք ձեզ պատրաստել:
Տաք սենդվիչների համար անհրաժեշտ չեն շատ բաղադրիչներ և ժամանակ: Դուք պետք է միայն ձվի սոուս պատրաստեք բնական մածունով, որը ներծծում է հացը: Պանիրը մածուցիկություն կավելացնի ուտեստին, իսկ բալի լոլիկը կավելացնի հյութեղությունը:
Содержание
Ինչպես պատրաստել տաք սենդվիչներ. Բաղադրությունը
- Հաց 300 գ
- Ձու 1 հատ
- Մածուն 3 ճաշի գդալ
- կարագ 3 ճաշի գդալ
- Կոշտ պանիր 150 գ
- Բալի լոլիկ 200 գ
- Պրովանսի համեմունքներ 1 թեյի գդալ
Ինչպես պատրաստել տաք սենդվիչներ. Պատրաստման եղանակը
- Հարել ձուն: Հալեցնել կարագը և լցնել ձվի մեջ: Ավելացնել մածուն, պրովանսյան համեմունքններ և աղ: Լավ հարել:
- 12 կտոր հաց դնել մագաղաթով ծածկված ջեռոցի տապակի վրա: Գդալով դնել մի քիչ սոուս յուրաքանչյուր կտորի վրա: Խոշոր քերիչով քերել պանիրը և կտրատեկ չերի լոլիկը բարակ շրջանակներով: Լցնել քերած պանիրը հացի վրա, ապա գեղեցիկ շարել լոլիկը: Պանրով սենդվիչները պատրաստ են ջեռոց գնալու, թխեք դրանք 5 րոպե 180 աստիճանի տակ:
Նախաճաշի համար պատրաստեք այդպիսի արագ սնունդ: Մնացած պատառները կարելի է վերցնել ձեզ հետ` դասի գնալիս կամ որպես նախուտեստ` աշխատավայրում քաղցի զգացումը կոտրելու համար:
Բարի ախորժակ: