Լոբին տոմատի սոուսով պատրաստելու շատ բաղադրատոմսեր կան: Դա նման է բորշչի բաղադրատոմսերին՝ որքան տնային տնտեսուհի, այդքան բորշչի բաղադրատոմս 🙂
Ես ուզում եմ ձեզ առաջարկել այս մեկը՝ ինչպես միշտ՝ պարզ, համեղ և արագ պատրաստվող։
Լոբին տոմատի սոուսով. Բաղադրիչներ
_Կարմիր լոբի սեփական հյութի մեջ — 1 բանկա
_Լոլիկ սեփական հյութի մեջ — 1 բանկա
_Սոխ — 1 հատ
_Սխտոր — 1 պճեղ
_Աղ — ըստ ճաշակի
_Չոր թարխուն — 1 թեյի գդալ
_Խմելի Սունելի — 1 թեյի գդալ
Լոբին տոմատի սոուսով. Պատրաստման եղանակը
_Լոլիկի սոուսում լոբի պատրաստելու համար պատրաստեք մթերքները ըստ ցանկի։
_Կարևոր է. անհրաժեշտ է հեղուկը քամել լոբուց, բայց մի շտապեք այն թափել: Մի կողմ դրեք, այն դեռ պետք կգա:
_Սխտորը մանր կտրատել, սոխը կտրատել քառորդ օղակներով և տապակել։
_Ավելացնել լոլիկները սեփական հյութի մեջ և լոբուց քամած հեղուկը:
_Այս ամենը լավ խառնել, եռացնել 20 րոպե, այս ընթացքում սոուսը եռալով բավականաչափ թանձրանալու է։
_Լոբին լցնել վրան և եփել ևս 7-10 րոպե։
_Կրակից վերցնել, աղ անել, ավելացնել թարխունն ու խմելի սունելին։
_Լավ խառնել, ծածկել կափարիչով և թող եփվի 10 րոպե։
Լոլիկի սոուսով լոբին պատրաստ է։
Ճաշատեսակը մատուցեք տաք վիճակում։
Բարի ախորժակ!
Տեսանյութ
Կարմիր լոբով աղցան