Լոբին տոմատի սոուսով. Այս ուտեստը կատարյալ է ծոմ կամ դիետա պահողների համար

Լոբին տոմատի սոուսով ՏԱՔ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Լոբին տոմատի սոուսով պատրաստելու շատ բաղադրատոմսեր կան: Դա նման է բորշչի բաղադրատոմսերին՝ որքան տնային տնտեսուհի, այդքան բորշչի բաղադրատոմս 🙂
Ես ուզում եմ ձեզ առաջարկել այս մեկը՝ ինչպես միշտ՝ պարզ, համեղ և արագ պատրաստվող։

Լոբին տոմատի սոուսով

Լոբին տոմատի սոուսով. Բաղադրիչներ

_Կարմիր լոբի սեփական հյութի մեջ — 1 բանկա

_Լոլիկ սեփական հյութի մեջ — 1 բանկա

_Սոխ — 1 հատ

_Սխտոր — 1 պճեղ

_Աղ — ըստ ճաշակի

_Չոր թարխուն — 1 թեյի գդալ

_Խմելի Սունելի — 1 թեյի գդալ

Լոբին տոմատի սոուսով Լոբին տոմատի սոուսով

Լոբին տոմատի սոուսով. Պատրաստման եղանակը

_Լոլիկի սոուսում լոբի պատրաստելու համար պատրաստեք մթերքները ըստ ցանկի։

_Կարևոր է. անհրաժեշտ է հեղուկը քամել լոբուց, բայց մի շտապեք այն թափել: Մի կողմ դրեք, այն դեռ պետք կգա:

_Սխտորը մանր կտրատել, սոխը կտրատել քառորդ օղակներով և տապակել։

_Ավելացնել լոլիկները սեփական հյութի մեջ և լոբուց քամած հեղուկը:

_Այս ամենը լավ խառնել, եռացնել 20 րոպե, այս ընթացքում սոուսը եռալով բավականաչափ թանձրանալու է։

_Լոբին լցնել վրան և եփել ևս 7-10 րոպե։

_Կրակից վերցնել, աղ անել, ավելացնել թարխունն ու խմելի սունելին։

_Լավ խառնել, ծածկել կափարիչով և թող եփվի 10 րոպե։

Լոբին տոմատի սոուսով Լոբին տոմատի սոուսով

Լոլիկի սոուսով լոբին պատրաստ է։

Ճաշատեսակը մատուցեք տաք վիճակում։

Բարի ախորժակ!

Տեսանյութ

Կարմիր լոբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք