Լոբով աղցան. Պարզ և ախորժելի ուտեստ

Լոբով աղցան ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Աղցան ծովախեցգետնի ձողերով, թարմ վարունգով և լոբով։

Համադրությունը ամենատարածվածը չէ, բայց բավականին հետաքրքիր և օրիգինալ: Ամեն ինչ պատրաստվում է արագ և հեշտությամբ։ Աղցանի ուշագրավ կետը սոուսն է։

Լոբով աղցան

Լոբով աղցան. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Ծովախեցգետնի ձողիկներ 200 գր

_Թարմ վարունգ 1 հատ

_Պահածոյացված լոբի 1 բանկա

_Կանաչ սոխ 1 փունջ

_Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

Սոուսի համար

_Ձու 1 հատ

_Բուսական յուղ 200 գր

_Շաքարավազ 1 թեյի գդալ

_Աղ 0,5 թեյի գդալ

_Մանանեխ 1 թեյի գդալ

_Կիտրոնի հյութ 1 թեյի գդալ

Լոբով աղցան

Լոբով աղցան. Պատրաստման եղանակը

_Խեցգետնի ձողիկները կտրատել խորանարդներով:

_Թարմ վարունգն ըստ ցանկության կտրատել։

_Լոբին քամել հեղուկից։

_Մի փունջ կանաչ սոխը և նախընտրած կանաչիները կտրատել:

_Բոլոր բաղադրիչները խառնել աղցանամանի մեջ։

_Սոուսի համար բլենդերի ամանի մեջ խառնել ձուն, աղը, շաքարավազը, մանանեխն ու կիտրոնի հյութը, ավելացնել բուսական յուղը և հարել մինչև սպիտակի, թանձրանա։

_Հագեցնել աղցանը սոուսով, խառնել և մատուցել։

_Այս աղցանը կարելի է օգտագործել որպես կողմնակի ճաշատեսակ՝ որպես հավելում ձկան, մսի, սառը և տաք ուտեստներին։

Լոբով աղցան

Եթե ​​սոուսով զբաղվելու ժամանակ չկա, ապա կարող եք սովորական մայոնեզ օգտագործել, պարզապես խառնեք այն մեկ թեյի գդալ մանանեխի հետ։ Կարմիր լոբին կարելի է փոխարինել նաև սպիտակ լոբով։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Հավի կրծքամսով աղցան. Կարմիր լոբով աղցան

Խնդրում ենք Գնահատեք