Պատրաստեք լոբով աղցան սնկով և կհամոզվեք որ այն շատ հագեցնող է:
Պահածոյացված լոբու և սնկի համադրությունը ոչ միայն համեղ է, այլև շատ ախորժելի: Մնում է ավելացնել թթվաշությունը, և նախուտեստը կփայլի համի բոլոր երանգներով:
Պատկերացրեք, որ մեկ բաժին աղցանի հետ որևէ այլ ուտեստ մատուցելու կարիք չկա. կարող եք լիարժեք ընթրել, հատկապես, եթե երկար ժամանակ չունեք որևէ համեղ բան պատրաստելու համար:
Միշտ պահարանում ունեցեք տոմատի սոուսով պահածոյացված լոբի և կարող եք վստահ լինել, որ արագ ուտեստ պատրաստելու վրա ժամանակ չեք ծախսի և քաղցած չեք մնա:
Լոբով աղցան. Բաղադրիչներ
_Պահածոյացված լոբի 500 գ
_Շամպինիոններ 500 գ
_Մարինացված վարունգ 4 հատ
_Սոխ 2 հատ
_Աղ ըստ ճաշակի
_Սև պղպեղ (աղացած) ըստ ճաշակի
_Կանաչիներ ըստ ճաշակի
_Արևածաղկի ձեթ 3 ճաշի գդալ
Լոբով աղցան. Պատրաստման եղանակը
_Մանր կտրատել սոխը, տապակել թավայի մեջ:
_Կտրել սունկը բարակ շերտերով և ավելացնել մանր կտրատած սոխի հետ։
_Թթու վարունգը շերտերով կտրատել, քամել լոբին, խառնել պատրաստի բաղադրիչները, աղ ու պղպեղ անել, ավելացնել ձեթը և խառնել։
_Պատրաստի աղցանը թող թրմվի 10 րոպե և մատուցելուց առաջ վրան ցանել մանր կտրատած կանաչիներ:
Պարզ և արագ, բայց ամենակարևորը՝ սննդարար աղցանը պատրաստ է: Եթե մեկ անգամ լոբով աղցան պատրաստեք, կհամոզվեք, որ այն կարող է շատ համեղ լինել:
Այնպես որ, անպայման այս բաղադրատոմսը պահպանեք ձեր էջերում, որպեսզի այն ձեռքի տակ լինի հարկ եղած դեպքում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Լոբով աղցան հավի կրծքամսով