Լոլիկի մարինադ. Ձմռան համեղ, հյութեղ պահածո
Հաջող և պարզ բաղադրատոմս, որի շնորհիվ կարող եք պահածոները պահել ավելի քան մեկ տարի:
Քացախի փոխարեն մենք կօգտագործենք կիտրոնի հյութ, որը ծառայում է որպես կոնսերվանտ և մարինադի օրիգինալ հավելում:
Լոլիկի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Լոլիկ
_Յուրաքանչյուր բանկայում՝ 1 սամիթի հովանոց, Հաղարջի տերև, սխտորի պճեղ
_Մանանեխի հատիկներ 1 ճաշի գդալ
_Պղպեղի հատիկ 4 հատ
_Անուշաբույր պղպեղ 2 հատ
_Դափնու տերև 1 հատ
_Շաքար 2 ճաշի գդալ
_Աղ 0.5 ճաշի գդալ
_Կիտրոնաթթու 0.5 թեյի գդալ
Լոլիկի մարինադ. Պատրաստման եղանակը
_Այս բաղադրատոմսի համար հարմար է վերցնել փոքր լոլիկ՝ հաստ կեղևով, որպեսզի պատրաստման ընթացքում դրանք չվնասվեն և երկար մնան ամբողջական:
_Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ դնել կանաչիները, համեմունքները, սխտորը, ավելացնել լոլիկը:
_Լցնել աղ և շաքար, մանանեխի հատիկներ և կիտրոնաթթու:
_Լրացնել եռացող ջուր և փակել կափարիչները:
_Շրջել բանկաները, փաթաթել և թողնել մինչև ամբողջովին սառչեն:
_Պահածոն պահել նկուղում կամ պահարանում:
Այս պահածոյի հաջողության գրավականը կլինեն մաքուր լվացված լոլիկը, կանաչիները, և իհարկե, բանկաների, կափարիչների ստերիլիզացումը:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Բրոկոլի ենք թթու դնում