Լոլիկի մարինադ պատրաստելու այս բաղադրատոմսն ինձ մորաքույրս է տվել:
Ձմռան համար բանջարեղեն պահածոյացնելու համար ես ունեմ բազմաթիվ բաղադրատոմսեր, և պահածոներ եմ փակել տարբեր ձևերով:
Բայց, երբեմն պատահում է, երբ ինչ -որ տեղ փորձում ես և հասկանում, որ սա հենց այն համն է, որը միշտ փնտրել ես:
Հիմա այս լոլիկն իմ ամենասիրելին է, հուսով եմ ձեզ նույնպես դուր կգա:
Լոլիկի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Լոլիկ
_Կանաչի՝ ըստ ցանկության և ճաշակի
_Սոխի օղակներ 3 լիտր տարայի համար` մոտ 5-6 օղակ
_Ծովաբողկի արմատ
Մարինադ 3 լիտր ջրի համար
_Աղ 0,5 բաժակ
_Շաքարավազ 1 բաժակ
_0,5 ճաշի գդալ կիտրոնաթթու
(Բաժակը 230 մլ է)
Լոլիկի մարինադ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ
_Լվանալ լոլիկը: Ստերիլացնել բանկաները և եռացնել կափարիչները:
_Դնել կանաչներ և սոխի օղակները բանկաների մեջ, այնուհետև բանկաները լցնել լոլիկով:
_Ջուրը եռացնել և լցրեք լոլիկով բանկաների մեջ, ծածկել կափարիչներով և թող մնա 15 րոպե:
_Նշված ժամանակից հետո ջուրը դատարկել կաթսայի մեջ, ավելացնել աղ, շաքար և կիտրոնաթթու:
_Լոլիկի վրա լցնել եռացող մարինադը, որպեսզի այն փոքր -ինչ թափվի բանկայի եզրից:
_Փակել բանկաները կափարիչներով, շրջել և 2-3 օր թողնել տաք ինչ-որ բանով փաթեթավորած:
Այնուհետեւ պահեք լոլիկով բանկաները մութ տեղում:
Լոլիկի մարինադը պատրաստ է:
Բարի ախորժակ
Տեսանյութ
Բրոկոլիի թթու