Լոլիկի մարինադ. Ձմռանը մեզ բարի խոսքով կհիշեք, եթե փակեք այս պահածոն

Լոլիկի մարինադ Պահածոներ

Լոլիկի մարինադ պատրաստելու այս բաղադրատոմսն ինձ մորաքույրս է տվել:

Ձմռան համար բանջարեղեն պահածոյացնելու համար ես ունեմ բազմաթիվ բաղադրատոմսեր, և պահածոներ եմ փակել տարբեր ձևերով:

Բայց, երբեմն պատահում է, երբ ինչ -որ տեղ փորձում ես և հասկանում, որ սա հենց այն համն է, որը միշտ փնտրել ես:

Հիմա այս լոլիկն իմ ամենասիրելին է, հուսով եմ ձեզ նույնպես դուր կգա:

Լոլիկի մարինադ

Լոլիկի մարինադ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Լոլիկ

_Կանաչի՝ ըստ ցանկության և ճաշակի

_Սոխի օղակներ 3 լիտր տարայի համար` մոտ 5-6 օղակ

_Ծովաբողկի արմատ

Մարինադ 3 լիտր ջրի համար

_Աղ 0,5 բաժակ

_Շաքարավազ 1 բաժակ

_0,5 ճաշի գդալ կիտրոնաթթու

(Բաժակը 230 մլ է)

լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկի մարինադ. Պատրաստման եղանակը քայլ առ քայլ

_Լվանալ լոլիկը: Ստերիլացնել բանկաները և եռացնել կափարիչները:

_Դնել կանաչներ և սոխի օղակները բանկաների մեջ, այնուհետև բանկաները լցնել լոլիկով:

_Ջուրը եռացնել և լցրեք լոլիկով բանկաների մեջ, ծածկել կափարիչներով և թող մնա 15 րոպե:

_Նշված ժամանակից հետո ջուրը դատարկել կաթսայի մեջ, ավելացնել աղ, շաքար և կիտրոնաթթու:

_Լոլիկի վրա լցնել եռացող մարինադը, որպեսզի այն փոքր -ինչ թափվի բանկայի եզրից:

_Փակել բանկաները կափարիչներով, շրջել և 2-3 օր թողնել տաք ինչ-որ բանով փաթեթավորած:

Լոլիկի մարինադ

Այնուհետեւ պահեք լոլիկով բանկաները մութ տեղում:

Լոլիկի մարինադը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Բրոկոլիի թթու

Խնդրում ենք Գնահատեք