Լոլիկի պահածո տատիկիս բաղադրատոմսով

Լոլիկի պահածո ԱՐՏԱՍԱՀՄԱՆՅԱՆ ԽՈՀԱՆՈՑ

Ամռանը հանդիպում են երկու տեսակի տնային տնտեսուհիներ. Նրանք, ովքեր ամեն օր լոլիկով ուտեստներ են պատրաստում, և նրանք, ովքեր ակտիվորեն լոլիկի պահածո են պատրաստում ձմեռվա համար: Ավելին, վերջիններս առավել հաճախ նախընտրում են հին փորձված բաղադրատոմսերը: Հենց նրանց համար է այս բաղադրատոմսը:

Այս բաղադրատոմսի շնորհիվ պահածոն ունի հարուստ, մի փոքր կծու համ և հարմար է բացարձակապես ցանկացած սեղանի համար: Այնպես որ, ոչ մի հյուր չի անտեսի այս տեսակ պատրաստված լոլիկը: Ի վերջո, մեր լոլիկները այնքան համեղ են, որ լոլիկով սոուսը հենց այդպես կարելի է ուտել:

Հատկապես կարևոր է, որ պատրաստման ընթացում քացախ չի օգտագործվում:

Լոլիկի պահածո

Լոլիկի պահածո. Բաղադրիչները

_Լոլիկ 3,5 կգ

_Սխտոր 3 պճեղ

_Բուրավետ պղպեղ 9 հատ

_Սև պղպեղ հատիկով 12 հատ

_Դափնու տերև 3 հատ

_Սամիթ՝ ըստ ճաշակի

_Չիլի պղպեղ` ըստ ճաշակի

_Շաքար 45 գ

_Աղ 30-35 գ

Լոլիկի պահածո

Լոլիկի պահածո

Լոլիկի պահածո. Պատրաստման եղանակը

_Բաղադրատոմսի համաձայն պատրաստելու համար հարկավոր կլինի 2 տեսակի պտուղներ` երկարուկ և սովորական մեծ:

_Օգտագործել փոքրիկ երկարավունները ամբողջական վիճակում, իսկ մյուս լոլիկները պետք կլինեն հյութի համար:

_2 կգ երկարուկ լոլիկները բաժանել 1 լիտրանոց 3 մաքուր բանկաների մեջ: Նաև հավասարաչափ բաշխեք տարաների մեջ համապատասխան չափերով սխտոր, համեմունքներ և սամիթ:

_Անցկացնել մնացած 1,5 կգ հյութալի լոլիկը մսաղացով: Այս խառնուրդին ավելացնել աղ և շաքար, խառնել: Հասցնել եռման և եփել 5 րոպե:

_Այնուհետև հյութը լցնել լոլիկով բանկաների մեջ, պռունկից մեկ մատ ներքև: Կափարիչներով ծածկել բանկաները և տեղադրել ջրով կաթսայի մեջ: Ստերիլացնել պահածոն 15 րոպե:

_Այժմ լոլիկով պահածոն պետք է փակել կափարիչով և շրջել գլխիվայր: Ուշադիր ծածկել տաք շորով և թող լավ սառչի մեկ օրվա ընթացքում:

Լոլիկի պահածո

Լոլիկը սեղանին կարելի է մատուցել հենց հաջորդ օրը: Պարզապես համոզվեք, որ դրանք լավ սառն են:

Լոլիկի պահածոն տատիկիս բաղադրատոմսով` պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Խնդրում ենք Գնահատեք