Լոլիկով խորտիկ. Որքան երկար մնա սառնարանում, այնքան ավելի համեղ կլինի

Լոլիկով խորտիկ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Եթե հյուրեր եք ունենալու կամ նոր համ եք ուզում փորձել, ուրեմն պատրաստեք Լոլիկով խորտիկ:

Մարինացված լոլիկը սոխով և սխտորով, ռեհանով և այլ խոտաբույսերով, ոչ միայն համեղ է, այլև շատ ախորժելի: Պատրաստվում է շատ պարզ և արագ:

Լոլիկով խորտիկ

Լոլիկով խորտիկ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_ լոլիկ 5 հատ

_ սոխ 3 հատ

_ սխտոր 4 պճեղ

_ ռեհան, սամիթ և մաղադանոս ըստ ճաշակի

_ բուսական յուղ 4 ճաշի գդալ

_ կիտրոնի հյութ 2 ճաշի գդալ

_ կծու պղպեղ ըստ ճաշակի

_ մեղր 1,5 ճաշի գդալ

_ աղ, 0,5 թեյի գդալ

Լոլիկով խորտիկ
Լոլիկով խորտիկ. Պատրաստման եղանակը

_ Լոլիկը պետք է լինի պինդ, ոչ գերհասունացած, մսոտ: Դրանք պետք է կտրել մեծ շրջանակներով:

_ Սոխը նույնպես օղակներով կտրատել, սխտորը դանակով մանր կտրատում, կանաչին նույնպես մանր կտրատել։

_ Բանջարեղենը շերտերով դնել ապակե ամանի մեջ։

_ Լցոնման համար բուսական յուղը խառնել մեղրի, կիտրոնի հյութի, ռեհանի, կանաչիների, կծու պղպեղի, աղի հետ։

_ Ստացված սոուսը լցնել սոխով լոլիկի վրա, ծածկել և դնել սառնարանը։

_ 30 րոպե հետո կարող եք փորձել, բայց ավելի լավ կլինի, եթե նախուտեստը մի քանի ժամ մարինացվի։

Լոլիկն այնքան բուրավետ է, որ չես դիմադրի և անմիջապես կուզենաք ամբողջն ուտել։

Հետևաբար, մինչ լոլիկը մարինացվում է, ճաշի համար պատրաստեք կողմնակի ճաշատեսակ և միս:

Լոլիկով խորտիկ

Ի դեպ, կարող եք կիտրոնի հյութը փոխարինել խնձորի կամ գինու քացախով, մեղրը փոխարինել շաքարով, վերցնել կարմիր սոխ, որպեսզի նախուտեստի մեջ բնական քաղցրություն լինի։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Ամանորյա թեթև աղցան կանաչ լոլիկով

Խնդրում ենք Գնահատեք