Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստեք և ձեր հյուրերը գոհ կմնան

Լոլիկով նախուտեստ ԱՂՑԱՆՆԵՐ

Կծու լոլիկով նախուտեստը հիանալի հավելում է քաբաբի և խորովածի համար, այս ուտեստները միշտ լավ համադրվում են և լրացնում են միմյանց:

Մյուս ուտեստների հետ նման լոլիկները նույնպես տեղին կլինեն:

Լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Լոլիկ 500 գր

_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ

_Քացախ 9% 2 թեյի գդալ

_Կանաչի՝ ըստ ճաշակի

_Սխտոր 4 պճեղ

_Աղ ըստ ճաշակի

_Շաքարավազ 2 թեյի գդալ

Լոլիկով նախուտեստ

Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը

_Խորտիկի համար ավելի լավ է պինդ լոլիկ վերցնել, կտրել շերտերով:

_Սամիթը, մաղադանոսը և ռեհանը մանր կտրատել։

_Սխտորը ճզմիչով ճզմել կանաչիների վրա, ըստ ճաշակի ավելացնել աղ ու շաքարավազ, կարող եք ավելացնել նաև պղպեղ։

_Ավելացնել բուսական յուղ և քացախը։ Եթե ​​ցանկանում եք, որ նախուտեստն ավելի մեղմ համ ունենա, ապա սովորական սեղանի քացախը փոխարինեք խնձորի քացախով, որն ավելի կծու նոտա է հաղորդում։

_Սոուսը խառնել և լցնել լոլիկի վրա։

_Տարան ծածկել կափարիչով և մի քանի ժամով դնել սառնարանը՝ մարինացնելու համար։

Լոլիկով նախուտեստ

Բուրավետ նախուտեստն անմիջապես արթնացնում է ախորժակը, այնպես որ, մինչ այն մարինացվում է սառնարանում, արագ եփեք միս կամ ձուկ, թխեք համեղ, տնական հաց, թխեք կարտոֆիլ կամ եգիպտացորեն ջեռոցում:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Նոր աղցան բրոկոլիով

Խնդրում ենք Գնահատեք