Կծու լոլիկով նախուտեստը հիանալի հավելում է քաբաբի և խորովածի համար, այս ուտեստները միշտ լավ համադրվում են և լրացնում են միմյանց:
Մյուս ուտեստների հետ նման լոլիկները նույնպես տեղին կլինեն:
Լոլիկով նախուտեստ. Անհրաժեշտ բաղադրիչները
_Լոլիկ 500 գր
_Բուսական յուղ 3 ճաշի գդալ
_Քացախ 9% 2 թեյի գդալ
_Կանաչի՝ ըստ ճաշակի
_Սխտոր 4 պճեղ
_Աղ ըստ ճաշակի
_Շաքարավազ 2 թեյի գդալ
Լոլիկով նախուտեստ. Պատրաստման եղանակը
_Խորտիկի համար ավելի լավ է պինդ լոլիկ վերցնել, կտրել շերտերով:
_Սամիթը, մաղադանոսը և ռեհանը մանր կտրատել։
_Սխտորը ճզմիչով ճզմել կանաչիների վրա, ըստ ճաշակի ավելացնել աղ ու շաքարավազ, կարող եք ավելացնել նաև պղպեղ։
_Ավելացնել բուսական յուղ և քացախը։ Եթե ցանկանում եք, որ նախուտեստն ավելի մեղմ համ ունենա, ապա սովորական սեղանի քացախը փոխարինեք խնձորի քացախով, որն ավելի կծու նոտա է հաղորդում։
_Սոուսը խառնել և լցնել լոլիկի վրա։
_Տարան ծածկել կափարիչով և մի քանի ժամով դնել սառնարանը՝ մարինացնելու համար։
Բուրավետ նախուտեստն անմիջապես արթնացնում է ախորժակը, այնպես որ, մինչ այն մարինացվում է սառնարանում, արագ եփեք միս կամ ձուկ, թխեք համեղ, տնական հաց, թխեք կարտոֆիլ կամ եգիպտացորեն ջեռոցում:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Նոր աղցան բրոկոլիով