Լցոնած շամպինիոններ. Հյութեղ և համեղ նախուտեստ, որը երբեք չի հոգնեցնի: Շամպինյոններն այնքան բազմակողմանի են, որ դրանք կարելի է տապակել, կրեմ ապուր պատրաստել, թթու դնել, խորովել և նույնիսկ լցոնել:
Մեզ այս բաղադրատոմսի համար պետք են միայն շամպինյոնների գլխիկները, այնպես որ պետք է ընտրել մեծ գլխիկներով սնկերը: Լցոնած շամպինիոնները հիանալի տեսք ունեն տոնական սեղանին:
Լցոնած շամպինիոններ. Բաղադրիչները
- Շամպինիոններ — 500 գր
- Աղացած միս — 300 գր
- Պանիր — 150 գր
- Սոխ — 100 գր
- Բուսական յուղ
- Աղ
- Աղացած սև պղպեղ
Լցոնած շամպինիոններ. Պատրաստման եղանակը
- Լվանալ սունկը, կեղևել և ոտքերը առանձնացրեք գլխարկներից: Մանր կտրատեք սնկերի ոտքերը:
- Բուսական յուղով թավայի մեջ տապակել մինչև կիսով չափ պատրաստ լինելը մանր կտրատած սոխը և սնկի ոտքերը:
- Տապակի մեջ ավելացնել աղացած միս, վրան ցանել աղացած սև պղպեղ: Տապակել մինչև պատրաստ լինի` պարբերաբար խառնելով և խոհարարական բահիկով տրորելով առաջացող գնդիկները:
- Պատրաստ լինելուն պես ավելացնել աղ և պղպեղ` ըստ համտեսի: Սնկի լցոնումը պատրաստ է:
- Այժմ ժամանակն է լցոնել սնկի գլխիկները ստացված զանգվածով:
- Հրակայուն ձևամանի մեջ շարել սնկերը, վրայից ցանել քերած պանիր: Ձևամանը դնել նախապես տաքացված ջեռոցում 20-25 րոպե:
Լցոնած սնկերը պատրաստ են:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Դասական ժուլիեն