Լցոնած պղպեղ. Արագ պատրաստվող չքնաղահամ նախուտեստն ուղղակի հրաշք է պատրաստեք անպայման

Լցոնած պղպեղ Պահածոներ

Այս կերպ պատրաստված Լցոնած պղպեղը աներևակայելի համեղ խորտիկ է:

Այս տարբերակը բոլորովին անսովոր բաղադրատոմս է: Նման պղպեղը գոնե մեկ անգամ փորձելուց հետո դուք ամբողջ կյանքում կդառնաք նրա երկրպագուն:

Լցոնած պղպեղ

Լցոնած պղպեղ. Բաղադրությունը

_Երիտասարդ կաղամբ 350 գր

_Վարունգ 400 գր

_Գազար 2 հատ (320 գր)

_Խոշոր աղ 1 ճաշի գդալ

_Սամիթ 1 միջին փունջ

_1 գլուխ սխտոր

_1 ճաշի գդալ պապրիկա

_0.5 ճաշի գդալ շաքար

Մարինադ

_500 մլ ջուր

_Խոշոր աղ 1 ճաշի գդալ

_Շաքարավազ 2 ճաշի գդալ

_Աղացած սև պղպեղ

_Սև պղպեղ 12-16 հատ

_Դափնու տերև 2-3 հատ

_Բուսական յուղ 2 ճաշի գդալ

_Քացախ 70% 1 ճաշի գդալ

Լցոնած պղպեղ

Լցոնած պղպեղ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս

_Քերիչով քերել վարունգը, մանր կտրատել կաղամբը, խոշոր քերիչով քերել գազարը: Ավելացնել աղ, շաքար, պապրիկա:

_Ավելացնել նաև մանրացված սխտոր և սամիթ:

_Լավ տրորել և խառնել ձեռքերով լցոնը և թող համերը խառնվեն իրար:

_Հեռացնել պղպեղի պոչը և սերմերը: Լցնել պղպեղը պատրաստված լցոնով:

_Տեղադրել պղպեղները կաթսայի մեջ:

_Պատրաստել մարինադ. Առանձին կաթսայի մեջ լցնել ջուր, աղ, շաքարավազ, պղպեղ, բուսական յուղ, դափնու տերև և պղպեղի հատիկներ: Ավելացնել քացախ: Հենց որ եռա, հեռացրեք կրակից:

_Լցնել տաք մարինադը պղպեղի վրա:

_Շրջել մի մեծ ափսե պղպեղների վրա և ափսեի վրա դնել ինչ-որ ծանրոց: Թողնել սեղանի վրա, մինչեւ սառչի:

_Դրանից հետո պղպեղը շրջեք, թողեք, որ պղպեղը հավասարաչափ մարինացվի 1-2 օրվա ընթացքում:

Լցոնած պղպեղ

Նշված ժամանակից հետո պատրաստ է այս իդեալական խորտիկը բոլոր առիթների համար: Պահպանման ժամկետի մասին մի մտածեք, որովհետև շատ արագ սպառվում են )

Լցոնած պղպեղը պատրաստ է:

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Կարմիր պղպեղ պատրաստելու հիանալի բաղադրատոմս առանց էսենցիայի / կարմիր բիբար

Խնդրում ենք Գնահատեք