Խոզի կրծքամիսը սեփական հյութի մեջ. Ոչ մի խանութի երշիկ չի կարելի համեմատել նման համեղ մսի հետ:
Սեփական հյութով կրծքամիսն իսկական համային նրբություն է ձեր սեղանին:
Եվ մի մեծ առավելություն է այն, որ այս նախուտեստը պատրաստվում է պարզ և արագ, և այն ստացվում է բավական մատչելի` նյութական առումով:
Խոզի կրծքամիսը սեփական հյութի մեջ. Բաղադրությունը
_Խոզի կրծքի միս առանց մաշկի և ոսկորների — 700 գ
_աղ — 1 թեյի գդալ
_աղացած սեւ պղպեղ — 1 թեյի գդալ
_կարմիր պղպեղ — 1 թեյի գդալ
_սխտոր — 5 պճեղ
_պղպեղ — 15 հատ
_դափնու տերև — 4 հատ
Խոզի կրծքամիսը սեփական հյութի մեջ. Քայլ առ քայլ բաղադրատոմս
_Փռել կպչուն թաղանթը սեղանի վրա:
_Միսը դնել թաղանթի վրա և դանակով մի քանի կտրվածքներ անել մսակտորի ողջ երկարությամբ:
_Այնուհետև յուրաքանչյուր կտրվածքի մեջ տեղադրել սխտորի պճեղ: Շրջել մյուս կողմի վրա, նույնպես անել կտրվածքներ և դրանց մեջ նույնպես դնել սխտոր:
_Երկու կողմերն էլ քսել սև և կարմիր աղացած պղպեղով, աղով: Մի փոքր շփել այն ձեռքերով:
_Պարզապես դնել դափնու տերևները և հատիկով պղպեղը:
_Ծալել մսակտորը մեջտեղից և փաթեթավորել կպչուն թաղանթով:
_Թողեք այդպես մնա մոտ 1 ժամ սեղանի վրա:
_Առանց թաղանթը հեռացնելու միսը դնել սառը ջրի մեջ և եփել ցածր կրակի վրա:
_Ջրի եռալու պահից 1 ժամ եփել, կաթսան ծածկելով կափարիչով:
_Թող սառչի թաղանթի մեջ և ուտեստը պատրաստ է:
Խոզի կրծքամիսը սեփական հյութի մեջ` պատրաստ է:
Բարի ախորժակ:
Տեսանյութ
Ջեռոցում խոզի մսի պատրաստման եղանակի հետ ծանոթացեք տեսանյութում