Խոզի միսը բանկայի մեջ. Ունիվերսալ հաճույք բոլոր առիթների համար, պատրաստեք, չեք փոշմանի

Խոզի միսը բանկայի մեջ ՍԱՌԸ ՈՒՏԵՍՏՆԵՐ

Խոզի միսը բանկայի մեջ. Ունիվերսալ հաճույք բոլոր առիթների համար, պատրաստեք, չեք փոշմանի

Բանկաներում խոզի մսի պատրաստման բաղադրատոմսը եկել է գերմանական գյուղերից: Այնտեղ սա ընդունված էր, քանի որ դրա օգնությամբ կարելի էր միսը հնարավորինս երկար պահել: Ի վերջո, սառնարանում նման փակ բանկան կարող է մնալ մի ամբողջ ամիս:

Մասամբ բաղադրատոմսը նման է շոգեխաշածի, միայն թե այստեղ միսը չի կտրվում կտորներով, այլ դրվում է բանկայի մեջ: Ավելի քիչ գործողություն՝ նշանակում է ավելի քիչ քաշքշուկ: Ստացված խոզի միսը կարող եք մատուցել կողմնակի ուտեստով՝ կարտոֆիլ, մակարոնեղեն կամ հնդկաձավար: Այն կարող է նաև դառնալ համեղ սառը խորտիկ: Հարմար է նաև օգտագործել մի շարք ուտեստներ պատրաստելու համար: Օրինակ՝ դրանով կարող եք կարկանդակներ լցոնել կամ բանջարեղենի հետ մատուցել:

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Խոզի միսը բանկայի մեջ. Անհրաժեշտ բաղադրությունը

  • Խոզի միս 1,4 կգ
  • Աղ 3 թեյի գդալ
  • Չորացած ռեհան 2 թեյի գդալ
  • Կանաչ ռեհան 2 թեյի գդալ
  • Մշկընկույզ 0,5 թեյի գդալ
  • Սև պղպեղ (աղացած) 1 թեյի գդալ
  • Սխտոր 4 պճեղ
  • Դափնու տերև 3 հատ
  • Սև պղպեղ 12 հատ
  • Բուրավետ պղպեղ 3 հատ

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Խոզի միսը բանկայի մեջ. Պատրաստման եղանակը

  1. Կտրեք խոզի միսը երեք մասի՝ բանկաների մեջ տեղավորելու հարմար չափերով:
  2. Խորը ամանի մեջ խառնել աղը, ռեհանը, կանաչ ռեհանը, մշկընկույզը, աղացած սև պղպեղը և աղացած սխտորը:
  3. Միսը մանրակրկիտ թաթախել խառնուրդի մեջ և կտորները դնել ամանի մեջ:
  4. Ծածկեք խոզի միսը սննդային թաղանթով և դնել սառնարանն ամբողջ գիշեր: Դրանից հետո յուրաքանչյուր մսի կտոր դնել առանձին կես լիտրանոց բանկայի մեջ:
  5. Յուրաքանչյուր բանկայի մեջ ավելացնել դափնու տերև և 1 անուշաբույր պղպեղ և 4 հատ սև պղպեղ: Ամուր փակեք բանկաները:
  6. Կաթսայի ներքևի մասում դնել թեյի փոքր սրբիչ: Վրան շարել խոզի մսով բանկաները, կաթսան լցնել ջրով և կրակի վրա դնել:
  7. Եռալուց հետո կրակը թուլացնել և պահեք կափարիչով ծածկված 3 ժամ: Դրանից հետո բանկաները սառեցնել սառնարանում, և ձեր խորտիկը պատրաստ է:

Խոզի միսը բանկայի մեջ

Խոզի միսը բանկայի մեջ պատրաստ է: Այնքան նուրբ է, որ բառացիորեն հալվում է բերանում: Մատուցեք այն տարբեր կողմնակի ուտեստներով կամ թեթև խորտիկով: Եթե ​​դեռ չեք փորձել այս ուտեստը, պահեք բաղադրատոմսը, որ անպայման պատրաստեք:

Բարի ախորժակ

Տեսանյութ

Օջախուրի խոզի մսով

Խնդրում ենք Գնահատեք