Խոզի մսով պահածո. Ինչպես պատրաստել և պահել համեղ միսը բանկաների մեջ

Խոզի մսով պահածո Պահածոներ

Այս բաղադրատոմսով դուք կարող եք շատ համեղ Խոզի մսով պահածո պատրաստել, որոնք կարելի է երկար պահել նկուղում։

Պատրաստելու համար ոչ շատ ժամանակ է պահանջվում, բայց արդյունքը պարզապես կատարյալ է՝ միսը նուրբ է, շատ փափուկ, թեթև, կծու նոտայով։

Խոզի մսով պահածո

Խոզի մսով պահածո. Անհրաժեշտ բաղադրիչները

_Խոզի թիակ 1 կգ

_Խոզի փափուկ միս 1 կգ

_Աղ 500 գր

_Պապրիկա 2 ճաշի գդալ

_Կծու պղպեղ 1 թեյի գդալ

Խոզի մսով պահածո

Խոզի մսով պահածո

Խոզի մսով պահածո. Պատրաստման եղանակը

_Միսը կտրատել բավական հաստ շերտերով:

_Խառնել աղը, պապրիկան, կծու պղպեղը և յուրաքանչյուր կտոր միսը թաթախել բոլոր կողմերից։

_Վերցնել մաքուր լիտրանոց տարաներ և յուրաքանչյուրի մեջ լցնել պղպեղի մի քանի հատիկներ։

_Մսի կտորները դասավորել բանկաների մեջ, ավելացնել մի երկու դափնու տերև, մի երկու պճեղ կտրատած սխտոր:

Խոզի մսով պահածո

_Բանկաները ծածկել կափարիչներով և դնել կաթսայի մեջ՝ սրբիչի վրա։

_Լցնել տաք ջուր՝ մինչև տարաների ուսերը։

_Կաթսայի մեջ ջուրը եռալուց բանկաները 3 ժամ մանրէազերծել։

_Փակել բանկաները կափարիչներով, թողնել սառչի և պահպանման համար դնել բանկաները նկուղում կամ պահարանում:

Խոզի մսով պահածո

Խոզի մսով պահածո

Այսպիսի մսային նախուտեստը նույնիսկ հարմար է տոնական սեղանի համար, պարզապես կտրատել գեղեցիկ կտորներով և դնել ափսեի վրա, մատուցել տարբեր սենդվիչների հետ և ավելացնել աղցաններին։

Կարելի է նման միսը ավելացնել կարտոֆիլին, շոգեխաշած բանջարեղենին, ապուրներին և մսով այլ ուտեստներին։

Բարի ախորժակ:

Տեսանյութ

Խոզի միսը ջեռոցում

Խնդրում ենք Գնահատեք